Prima Pagina Apple Microsoft va cheltui 500 milioane de $ pentru a promova Windows Phone...

Microsoft va cheltui 500 milioane de $ pentru a promova Windows Phone 7

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Da, ati citit bine, Microsoft va investi nu mai putin de 500 milioane de $ pentru promovarea noului sistem de operare Windows Phone 7. Cel putin asa spun unii analisti care ii vad pe cei de la Microsoft putin cam disperati pentru a ramane competitivi intr-o piata a smarphone-urilor unde ei au pierdut foarte mult teren in ultimii ani. Pe langa costurile cu promovarea, se pare ca Microsoft va cheltui inca jumatate de miliard de dolari pentru continuarea dezvoltarii sistemului de operare dar si a unui numar destul de mare de aplicatii pentru el. Si ca tabloul sa fie complet, cateva sute de milioane de dolari vor fi cheltuiti sub forma de reduceri oferite resellerilor care comercializeaza terminalele in magazinele proprii.

Facand o comparatie, Apple a cheltuit in tot anul trecut 500 milioane de $ pentru promovarea tuturor produselor sale, iar Microsoft ar urma sa cheltuiasca 1 miliard de $ numai pentru promovarea Windows Phone 7 si asta pana la sfarsitul acestui an. Microsoft va cheltui sume absolut impresionante pentru a face Windows 7 cunoscut lumii si eu unul sper ca tot acest plan sa le iasa pentru ca, sa fim seriosi, competitia e buna si ii “indeamna” pe producatori sa ofere cat mai mult utilizatorilor.

emag black friday lista reduceri
  • Pingback: Anonymous()

  • glm

    nu-i plange ca au de unde sa cheltuiasca…

  • Nu-i plang, incercam doar sa fac o comparatie intre influenta Apple si cea a Microsoft. Apple nu are nevoie sa investeasca in publicitate, produsele sale sunt mai mult decat capabile sa genereze “hype”.