Adaptor dual SIM pentru iPhone 4

In ziua de azi multi dintre noi au nevoie de cel putin 2 telefoane zilnic pentru a putea suna oriunde oricand la cele mai bune preturi. Pentru posesorii de iPhone 4 exista acum o solutie mult mai simpla decat a tine 2 telefoane dupa ei, solutie materializata intr-o dispozitiv dual SIM ce permite folosirea a 2 cartele cu terminalul vostru. Adaptorul a fost facut de cei de la USBfever si consta intr-un dispozitiv ce vine introdus in slotul SIM al telefonului plus altul care este conectat de primul printr-o fisa de cablu. Cartelele stau in exteriorul telefonului si pot fi montate in carcasa care vine cu adaptorulk, carcasa care are un locas unde pot fi introduse cartelele.

Din pacate acest adaptor permite folosirea doar unei singure cartele o data, deci nu e chiar atat de practic precum ii spune numele. Costa 30$, deci putin cam mult pentru ceea ce ofera, deoarece schimbarea cartelei poate fi la fel de usor facuta prin scoaterea SIM tray-ului in loc de o modificare in meniu.

Pentru cei interesati adaptorul dual SIM poate fi cumparat de aici.

2 COMENTARII

  1. Daca nu functioneaza in paralel, nu are nici o valoare, ar fi util cand esti peste hotare si vrei sa folosesti si un sim pentru apeluri locale, etc.