Concurs: Castiga un iTunes Gift card in valoare de 20 de euro pe zaone.ro

Am facut cateva concursuri pana acum insa a venit timpul pentru unul cu un premiu serios, astfel ca astazi incepe un concurs ce va avea drept premiu un iTunes AppStore Gift Card in valoare de 20€, premiu oferit de mine. Concursul se va desfasura intr-o formula noua pentru ca si premiul este mult mai substantial decat aplicatiile oferita pana acum.

Pentru a participa la concurs :

Concursul incepe astazi pe 30.08.2010 si se va termina pe 03.09.2010 cand voi alege un castigator al gift card-ului. Puteti trimite oricate mesaje vreti, mai multe mesaje inseamna mai multe sanse de castig, insa trebuie sa ma urmariti pe Twitter pentru ca mesajele sa fie corect logate si sa fiti calificati la concurs. Comentarea la acest articol nu va inscrie in concurs si n va afecteaza sansele de a castiga!

Gift card-ul in valoare de 20€ va fi oferit pentru Ro AppStore. Cu ajutorul lui puteti cumpara orice aplicatii in valoare de maxim 20€, nu conteaza numarul ci sa nu depaseasca suma.

UPDATE : Puteti gasi lista inscrierilor aici.

UPDATE 2 : Diseara la ora 0:00 se incheie concursul si voi anunta castigatorul.

UPDATE 3 : Castigatorul concursului este Sorin Gae !

Multumesc tuturor pentru participare, au fost foarte multe retweet-uri date! Avand in vedere ca acest concurs a fost un succes, voi organiza si altele cat de curand! Tineti aproape!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_ejSm03UKsw[/youtube]