iPhone 4 lansat vineri in 6 tari. O noua versiune modificata va fi lansata pe 30 septembrie?

15

Presedintele operatorului de telefonie mobila Telcel din Mexis sustine ca pe 30 septembrie Apple va lansa o noua versiune de iPhone 4 ce are problemele cu antena rezolvate. Daca va aduceti aminte Steve Jobs a spus ca toti cei care au cumparat/cumpara un iPhone 4 pana pe 30 septembrie vor beneficia de o carcasa gratuita(Bumper sau alt model), iar pana atunci compania va incerca sa caute o metoda de a rezolva problemele cu antena. E greu de crezut ca presedintele Telcel ar avea acces la asemenea informatii si eu unul sunt de parere ca probabil a confundat unele informatii primite, iar o versiune revizuita a iPhone 4 nu va fi disponibila decat poate atunci cand va fi lansat si pe Verizon.

Pe de alta parte, Apple a lansat vineri iPhone 4 in inca 6 tari : Mexic, Portugalia, Cehia, Grecia, Polonia si Slovacia, fara a face vreun anunt oficial in acest sens. Nu stiu deocamdata de ce a ales Apple sa lanseze “pe ascuns” iPhone 4 in aceste tari insa exista posibilitatea ca si lansarea din Romania sa fie facuta in aceleasi conditii. Pana la alte informatii oficiale asteptam sa auzim vesti de la Orange.

Nu uitati ca maine seara la ora 20:00 are loc conferinta oficiala Apple in care ar trebui sa anunte iOS 4.1, noile iPod Touch dar si posibila data pentru lansarea iPhone 4 in Romania.