iPhone 4 lansat vineri in 6 tari. O noua versiune modificata va fi lansata pe 30 septembrie?

Presedintele operatorului de telefonie mobila Telcel din Mexis sustine ca pe 30 septembrie Apple va lansa o noua versiune de iPhone 4 ce are problemele cu antena rezolvate. Daca va aduceti aminte Steve Jobs a spus ca toti cei care au cumparat/cumpara un iPhone 4 pana pe 30 septembrie vor beneficia de o carcasa gratuita(Bumper sau alt model), iar pana atunci compania va incerca sa caute o metoda de a rezolva problemele cu antena. E greu de crezut ca presedintele Telcel ar avea acces la asemenea informatii si eu unul sunt de parere ca probabil a confundat unele informatii primite, iar o versiune revizuita a iPhone 4 nu va fi disponibila decat poate atunci cand va fi lansat si pe Verizon.

Pe de alta parte, Apple a lansat vineri iPhone 4 in inca 6 tari : Mexic, Portugalia, Cehia, Grecia, Polonia si Slovacia, fara a face vreun anunt oficial in acest sens. Nu stiu deocamdata de ce a ales Apple sa lanseze “pe ascuns” iPhone 4 in aceste tari insa exista posibilitatea ca si lansarea din Romania sa fie facuta in aceleasi conditii. Pana la alte informatii oficiale asteptam sa auzim vesti de la Orange.

Nu uitati ca maine seara la ora 20:00 are loc conferinta oficiala Apple in care ar trebui sa anunte iOS 4.1, noile iPod Touch dar si posibila data pentru lansarea iPhone 4 in Romania.

15 COMENTARII

  1. Nu cred ca apple va lansa alt iphone in afara de cel pentru verzion, ar fi lipsa de respect pentru actualii cumparatori.
    In legatura cu antena,cred ca apple a rezolvat ptoblema iar terminalele ce sunt fabricate acum sunt ok,nu s-a mai auzit nimic despre alte plangeri,in schimb au inceput plangerile la altii,droid 2…

  2. Cristian daca urmareai conferinta de la San Francisco in care a fost lansat iphone 4 puteai vedea sau citi sau auzi cum Steve Jobs a spus clar ca in Romania + alte jdeee mii de tari va fi lansat in septembrie …nu pot intelege de ce lumea a aberat din iulie ba ca vine ba ca nu vine…….e clar ca va veni in septembrie cum a fost anuntat de la bun inceput……

  3. poate se refera ca la conferinta de miercuri aflam data exacta de lansare pentru iphone 4 in romania,la fel cred si eu.
    sunt speculatii ca 7,16 sau 30 septembrie 🙂

  4. ce e asa de relevant cu lansarea iphone4 in ro?, eu unul daca doream sa-mi cumpar iphone4 mai repede procedam ca zaone, adica luam de afara, neverlocked, iar pretul dat de zaone e ok, daca sti ce-ti cumperi si chiar iti doresti si folosesti la max. un astfel de smartphone.
    @cashix, este evidenta pb cu antenele si semnalul la iphone4 (argumente: bumpere gratuite oferite de apple, modificarea grafica a barelor de semnal – care arata oribil – in incercarea disperata a apple de a masca problema, review-uri pertinente, inclusiv al lui zaone,etc.) nimeni nu zice ca aceasta pb e grava (mai ales in zone cu semnal bun) sau ca asta ar impiedica cumpararea unui iphone 4, dar lipsa de respect a companiei pt consumatori (si fata de alte companii – vezi comparatiile de pe site-ul apple cu semnalul terminalelor altora) s-a vazut prin negarea pb si justificari puerile.

  5. Cum sa nu fie relevant? Foarte multa lumea astepta lansarea iPhone 4 in Romania pentru ca putini isi permit sa dea 660 de euro pe telefon din prima. Unii asteapta abonamentele Orange pentru a il lua deoarece se esaloneaza platile pe o perioada mai lunga. Altora poate le convine sa il ia de la Orange pentru ca mai au puncte thank you sau cine stie ce alte motive.

  6. zaone @cristian: Mai exact?

    eh o expresie a amaraciunii privind modul cum suntem tratati (noi romanii )

    eu il am dar am vorbit in numele nostr, al romanilor . optimismul tau e bine venit dar “citez” din nou ceea ce probabil gandesc cei de la apple despre cei din romania : “vrabia malai viseaza”

    🙂