iPhone 4 si autonomia bateriei

V-am promis ca revin cu detalii in legatura cu autonomia bateriei asa ca iata cat tine bateria terminalului iPhone 4 detinut de mine(de mentionat ca nu am apucat sa ii fac un ciclu de reincarcare completa). So, ultima oara cand a avut procentaj 100% la baterie a fost acum o zi si 7 ore insa intre timp am “adunat” 4 ore si 40 de minute de utilizare : vorbit la telefon, navigat pe internet prin 3G/WiFi destul de mult, jucat jocuri, vizionat filme, instalat aplicatii, lucrat prin sistem. Pe 3GS in aceleasi conditii as fi ajuns la 4 ore si bateria era aproape de 0, deci din punctul meu de vedere bateria din iPhone 4 este mult mult mai buna decat cea din iPhone 3GS, iar eu unul sunt extrem de multumit de trecerea facuta.

Dupa ce voi face 2-3 cicluri de descarcare complet si reinacarcare voi avea o autonomie si mai buna, practic Apple recomand sa faceti astfel de clicluri lunar pentru a mentine bateria in buna stare de functionare si pentru o avea o autonomie buna.

UPDATE : Inainte sa se inchida telefonul statistica arata cam asa. 6 ore de utilizare intensa reprezinta o imbunatatire de 50% a autonomiei bateriei, si repet : ma declar extem de multumit de cum se prezinta bateria din iPhone 4.