Apple va transmite LIVE Conferinta Apple din 01.09.2010

Diseara la ora 20:00 incepe conferinta Apple in care se asteapta lansarea unor noi modele de iPod Classic, iPod Nano, iPod Touch, iOS 4.1, o noua versiune de iTunes dar exista sanse ca Steve Jobs sa anunte si data de lansare pentru noile terminale iPhone 4 in urmatorul val de tari. Apple a anuntat aseara prin intermediul unui comunicat de presa ca va transmite LIVE intreaga conferinta, deci vom avea in sfarsit un feed de caliate pentru o conferinta a Apple. Este prima oara cand Apple face asa ceva si probabil nu va fi ultima, insa ramane de vazut daca serverele celor de la Apple vor putea face fata traficului imens.

Feed-ul live poate fi vazut de pe Mac cu Safari instalat, de pe Mac OS X versiunea 10.6 Snow Leopard, de pe un iPhone sau iPod Touch ce ruleaza minim iOS 3.0 sau de pe o tableta iPad.

Va astept diseara cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea conferintei pe aceasta pagina pentru a discuta ce prezinta Apple la conferinta dar si pentru a veadea in direct tot ce se intampla acolo. Salvati-va pagina in bookmars pentru a avea acces usor la ea.

Watch live streaming video from gizmodo at livestream.com

<a href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=a97d542686″ mce_href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=a97d542686″ >Conferinta Apple 1 Septembrie 2010</a>

22 COMENTARII

  1. Chiar daca nu avem streaming sunt sigur ca vom putea citi tot ce zice jobs in live chat, sunt unele persoane de la conf care se ocupa cu asta . + poze

  2. @zaone: Feed-ul live poate fi vazut de pe Mac cu Safari instalat, de pe Mac OS X versiunea 10.6 Snow Leopard

    eu am Mac OS X versiunea 10.6 Snow Leopard,virtual, si toti il puteti pune, pe in pc care ruleaza windows.
    sa imi spui si mie unde sa intru in safari sa vad conferinta.
    mersi

  3. Cand va fi postat link-ul veti afla din pagina aceasta.
    BTW, chatul poate fi accesat si de pe iPhone. Puteti comenta folosind conturile de Twitter/FaceBook.

  4. lThe new iPod touch is like an iPhone 4, without the phone part. Even thinner than the original, has a 326ppi Retina display, Apple A4 processor, gyroscope, and a digital camera, both on the back and for FaceTime. Updating live.

    • It has the iPhone’s Retina Display, a 3.5-inch IPS-based that has a razor-sharp 326ppi resolution. That’s 960 x 640 pixels.
    • It can record 720p high definition video and take photos with its back camera.
    • It can FaceTime with other iPod touches and iPhone 4s, using its front camera.
    • It runs at the same speed of the iPhone 4, using the same Apple A4 chip.
    • It incorporates the same 3-axis gyroscope of the iPhone 4, which makes motion tracking more precise than just the accelerometer.
    • They have also increased the amount of playback time: 40 hours.

    It will be available next week for $229 (8GB), $299 (32GB) and $399 (64GB).

  5. Noul iPod touch este ca un iPhone 4, fără partea de telefon. Chiar şi mai subţire decât originalul, are un afişaj 326ppi retinei, A4 Apple procesor, giroscop, şi un aparat de fotografiat digital, atât pe partea din spate şi pentru FaceTime. Actualizarea vii.

    • Are iPhone Retina Display, un 3.5-inch bazat pe IPS care are o rezoluţie creşte claritatea 326ppi. Asta e 960 x 640 pixeli.
    • Se poate realiza înregistrări video 720p de înaltă definiţie şi face fotografii cu camera din spate.
    • Se poate atinge alte FaceTime cu iPod şi iPhone 4S, folosind camera din fata.
    • Se rulează la aceeaşi viteză de la iPhone 4, utilizând aceeaşi Apple cip A4.
    • Se încorporează acelaşi giroscop pe 3 axe de la iPhone 4, care face mişcare de urmărire a mai precisă decât accelerometrului.
    • Ei au crescut, de asemenea, cantitatea de timp de redare: 40 de ore.

    Acesta va fi disponibil saptamana viitoare pentru 229 dolari (8GB), 299 dolari (32GB) si 399 dolari (64GB). scuzati traducerea e facuta cu google translate sigur imi iau unul