Instalati iTunes 10 cu incredere

De fiecare data cand apare o noua versiune de iTunes sau o noua versiune de iOS, asteptam vesti de la cei care “conduc” comunitatea iOS pentru a vedea daca noile versiuni ale programelor nu afecteaza in vreun fel buna functionare a telefoanelor noastre. Ei bine, puteti instala iTunes 10 linistiti deoarece nu afecteaza in vreun fel posibilitatea de a face jailbreak, MuscleNerd confirmand acest lucru prin intermediul contului sau de pe Twitter de aseara. Totutsi a avertizat la prudenta in legatura cu instalarea iOS 4.1 daca vreti sa faceti jailbreak si decodare iDevice-urilor voastre.

Puteti descarca iTunes 10 de aici.

27 COMENTARII

  1. Oare are vre-un impact pentru idevices-urile care au JB cu Spirit? ma gandesc daca sa fac up-date. ca parca 9.XX printre ultimile facea ceva si scotea JB-urile…anyone?

  2. Zaone, si eu aveam aceleasi probleme cu itunes. Il consideram cel mai prost program facut pentru windows. Mi-am instalat o iAtkos v3 s2(Macos X 10.6.3 versiunea pentru PC) pe laptop si am ramas tampit. pe Mac OS totul e perfect, mi-am sincronizat calendare, contacte, manageriez 2 iPhoane si un ipad pe acelasi itunes linistit… pe windows renuntasem sa le mai syncronizez. E diferenta de la cer la pamant.

  3. iTunes 10 nu mai este blocat acum in cazul unei restaurari sau actualizari de pop-ups gen “restoring iphone software”, “verifying software” etc

  4. Stiu zaone si eu ziceam la fel ca tine, insa trebuie sa vezi diferenta ca sa intelegi. Totul e natural pe MAC OS pe cand in Windows se vede ca merge parca impins de la spate cu ciomagul. Nici eu nu agreez Mac-ul, in afara de itunes nu prea ai ce sa faci pe Mac, cea mai mare lipsa fiind imposibilitatea de a vedea filme mkv (care sunt din abundenta pe torente).

  5. Zaone am si eu trei intrebari legate de iTunes:
    1. Dupa ce formatez un calculator chiar daca pun aplicatiile in music/itunes[etc] cand imi conectez iphone-ul trebuie sincronizat iara. Desi am acceleasi aplicatii si pe telefon si in pe calculator, si iTunes-ul le vede pe iphone dar nha, iTunes-ul imi inlocuieste aplicatiile cu aceleasi aplicatii dar le schimba ordinea, reseteaza setarile etc. Cum as putea rezolva pb asta?

    2. Apple te lasa sa autorizezi 5 calculatoare pt fiecare cont. Eu am autorizat 5 calculatoare. Problema este ca am autorizat pe aceeasi statie de lucru. Adica am autorizat calculatorul dupa care l-am formatat dar el a ramas autorizat. Dupa reinstalarea SO-ului nu il mai vedea autorizat deci a trebui sa il reautorizez. Cum pot deautoriza un calculator fara sa am acces la el?

    3. iTunes nu ma lasa sa instalezi aplicatii pe un 3g. Selectez aplicatia ii dau sa se sincronizeze cu telefonul imi apare install [numele aplicatiei] dupa care pauza se blocheaza. Mentionez ca pe un 3gs fara sa fac vreo modificare merge perfect. Am dat restore la acel iphone, Set as new iPhone si degeaba. Ce ar trebui sa fac?

  6. zaone modifica timpul de editare sa fie mai mare … 5 ore :-??

    iTunes pe 4 nu exista ? am instalat acel iTunesc x64 dar il ruleaza tot ca 32. …

  7. la mine crapa mereu iTunes-ul cand dau clic pe Apps la iPhone, deci nu pot vedea ce am instalat.
    mai face la cineva lucrul asta?
    eu ma gandesc sa nu fie de la crack Apps….

  8. @SbT: 1. Acolo e vorba de baza de date a iTunes, singura solutie ar fi sa copiezi si fisierele din db care au notate aplicatiile/muzica/etc, e destul de complicat dar gasesti un tutorial pe Google.
    2. Nu poti.
    3. Ce aplicatie? Poate nu e compatibila cu iPone 3G.

  9. Nici o aplicatie nu merge.
    Cat despre autorizare … atunci trebe facut un cont nou ? Ar trebui totusi sa existe o metoda ceva.

  10. Salut. Spui ca MuscleNerd ne da unda verde. E valabil si pentru un jb si unlock facut cu sn0wbreeze si ultrasn0w ? Se preconizeaza ca vor fi probleme cu aceste 2 soft-uri? Multumesc.

  11. iPodService Module (32-bit) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

    Nu am iPod, doar iPhone, imi trebuie serviciul asta sau pot sa il opresc naibii sa nu ma mai imi dea 2-3 erori de fiecare data cand pornesc iTunes?

    A, si la mine nu apare optiunea “deauthorize all” …