Prima Pagina Apple Despre lansarea iPhone 4 in Romania

Despre lansarea iPhone 4 in Romania


Aseara Apple a lasat multe persoane “cu ochii in soare” fara sa anunte absolut nimic in legatura cu iPhone 4, nici macar cate vanzari au facut, nici macar datele de lansare in urmatorul val de tari, absolut nimic. Singura explicatie pentru acest gest ar sta in faptul ca intreaga conferinta a fost numai si numai pentru iOS/iPod/iTunes asa ca iPhone 4 nu avea ce cauta acolo, si probabil vor face aceste anunturi undeva in cursul acestei luni. Totusi ieri pe pagina oficiala a Apple Romania au aparut primele informatii legate de iPhone 4, insa este doar clipul video de prezentare pentru iPhone 4 si cateva explicatii pentru principalele functii ale telefonului.

Vinerea trecuta iPhone 4 a fost lansat in alte 6 tari din lume, insa totul a fost facut fara mare tam-tam si privind la situatia aceasta ma gandesc la faptul ca lucrurile vor fi la fel si in Romania. Probabil Orange va anunta disponibilitatea iPhone 4 si deschiderea pre-comenzilor asa ca trebuie sa ne indreptam atentia catre Orange si sa asteptam pana au de gand sa ne anunte cand vor aduce iPhone 4 in Romania. Este abia 1 septembrie si termenul limita e 30, deci mai este foarte mult de asteptat.

LIKE
Articolul anteriorNoul Apple TV
Urmatorul articolInstalati iTunes 10 cu incredere
 • Marius

  Mah las-o dracu’ de treaba. Am mai ramas noi si Uganda unde nu a lansat Apple iPhone 4, au trecut 3 luni de la lansare si ei nu sunt capabili sa-si tina stocuri in magazinele in care s-a lansat deja… la noi o sa ajunga iPhone 4 cand se va lansa anul viitor Iphone 4s… Nu mai sperati atat sa aduca Orange ceva, daca aveau ceva isi faceau reclama zi si noapte. Nu au nimic si nici nu vor avea nimic pana de Craciun in cazul cel mai fericit!

 • Vor lansa iPhone 4 luna asta sigur, reclama nu si-au facut nici anul trecut.

 • Dan

  Păi şi-au făcut chiar foarte multă reclamă. Pe prima pagină apare un slide cu “iPhone 4-în curând” şi pe o grămadă de bloguri şi site-uri se promovează concursul de aplicaţii pentru iPhone.

  Eu mizez pe 12 septembrie (maxim 13).

 • fabby

  cine mai sta dupa ei…care a fost in londra unde gasesc cel mai mare app store?

 • bOse

  Rromania, land of gypsies, asta scuze land of choice .