Proiectul iPhoDroid a fost suspendat

Proiectul iPhoDroid, care aduce utilizatorilor de iPhone 2G/3G posibilitatea de a instala Android 2.2 Froyo pe propriile terminale, a fost suspendat ieri datorita unor probleme cu versiunea pentru Windows a iPhoDroid. Se pare ca baietii au folosit software protejat prin legea copyright-ului in noua versiune pentru Windows si au primit cateva notificari in legatura cu problemele ce ar putea apare in urma folosirii lor fara drept. Pe langa asta se pare ca developerii proiectului au fost acuzati ca au distribuit versiuni virusate de iPhoDroid, insa in realitate a fost vorba de arhive uploadate de altii pe anumite site-uri.

Pana una alta proiectul a fost suspendat si developerii incearca sa gaseasca solutii pentru a face o versiune “curata” a iPhoDroid pentru Windows. Desi initial s-a spus ca intreg forumul va fi inchis si ca nu se va mai face nici un fel de publicitate proiectului, totusi au fost deschise forumurile de support pentru Mac si Windows. Daca va uitati atenti veti observa ca pe forumul pentru Windows sunt desigur cele mai multe probleme raportate.

So, iPhoDroid e mort deocamdata, dar ii pasa cuiva? Mie nu pentru ca nu il puteam folosi, dar din cate am vazut nici cei care l-au folosit nu au fost prea incantati de rezultatel.