iPhone 4 – o saptamana mai tarziu

Acum o saptamana am facut un review pentru noul meu iPhone 4 insa am ramas dator cu cateva completari pe care le voi face astazi. In ceea ce priveste performanta, iPhone 4 este mai rapid decat iPhone 3GS in absolut toate privintele : incarcare pagini web, deschidere aplicatii, lucru in Cydia, facut poze, instalat aplicatii, conectare la sateliti, etc. In ceea ce priveste conectivitatea nu exista mari diferente intre ele pentru ca aici totul tine de reteaua operatorului si din pacate la Orange nu am reusit sa trec de bariera de 3.1 Mbps pe iPhone 4. Un lucru foarte deranjant la iPhone 4 il reprezinta greutate cu care face(desi cateodata nu reuseste) schimbarea retelei de pe 3G pe EDGE si lentoare cu care isi ia datele de acces pentru internet, uneori trebuindu-i aproape 1 minut pentru a fi gata de navigare.

Aplicatia Camera din iPhone 4 functioneaza greoi uneori iar inchiderea sa este aproape intotdeauna urmata de un mic lag, oricum iPhone 4 face pozele mai rapid decat iPhone 3GS. Per total imi mentin parerea ca merita trecerea de la iPhone 3GS la iPhone 4 insa trebuie sa luati in considerare faptul ca nici iPhone 4 nu ruleaza impecabil iOS 4.x. Autonomia bateriei este buna, eu  pot sa spun ca acea crestere de 40% este reala insa daca nu va apucati sa instalat diverse “prostii” din Cydia precum “Activator” sau “mobilesubstrate” deoarece eu am facut-o fara sa vrea si de la instalarea lor a scazut autonomia bateriei.

In curand va aduce si Orange iPhone 4 iar eu va recomand sa faceti trecerea de la un model de iPhone mai vechi la noul iPhone 4.