Video: iPhone 4 negru vs iPhone 4 alb

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8lNpyddRlj8[/youtube]

Acesta este probabil primul(daca nu, este cu siguranta printre putine clipuri) video in care am 2 terminale iPhone 4(alb/negru) puse unul langa altul pentru o mica comparatie. Din punct de vedere al design-ului cele 2 terminale sunt identice, exceptand desigur culoare carcaselor. Din punct de vedere hardware nu putem verifica insa ar trebui sa fie identice pentru ca vorbim despre aceeasi generatie de iPhone si Apple nu modifica configuratia hardware intre modelele albe/negre. Puteti observa ca singurele diferente se gasesc pe carcasa din spate, unde benzile terminalului alb au culori diferite fata de cele din terminalul negru. Totusi acel terminal alb pare colorat oarecum ciudat, butonul avand o culoare diferita fata de restul carcasei.

Detinatorul sustine ca terminalul alb a fost luat de la AT&T SUA, insa e greu de demonstrat ca a fost intr-adevar luat de acolo, oricum pare destul de real si stim cu totii ca fabricile Apple mai “pierd” terminale din cand in cand.

8 COMENTARII

  1. butonul are aceasi culoare cu carcasa..e doar diferenta de lumina…adica butonul avand alta forma reflecta altfel lumina si deasta te face sa crezi ca e alta culoare

  2. Filmuletul de mai sus este facut pentru a compara un model de telefon in doua culori?
    Logic vorbind, cum poate culoarea carcasei sa influenteze eficienta hardware intr-un telefon mobil?

  3. Daca te uiti atent observi ca e o diferenta la portul de conectare al cablului USB. Anyway probabil el se referea la posibile diferente in cazul antenelor.