comex va lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 4.1

17

Ieri MuscleNerd a fost intrebat daca Dev Team are in plan lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 4.1 ce urmeaza sa apara in doar 2 zile, iar raspunsul sau a fost unul pozitiv. comex are 2 exploit-uri pregatite pentru urmatoarele versiuni de iOS, iar intai va lansa o noua solutie de jailbreak ce va fi usernalnd adica va functiona doar pe terminale gata activate, iar daca acea solutie de jailbreak va fi inchisa exista o a 2-a care va exploata direct bootrom-ul telefonului.

Prima solutie va fi un userland jailbreak, adica va functiona intr-un mod asemanator cu Spirit sau solutia de pe jailbreakme.com in sensul ca va necesita activarea telefonului pentru a putea face jailbreak. A doua va exploata bootrom-ul telefonului adica jailbreak-ul va fi implementat inainte ca telefonul sa fie activat, deci e posibil sa revedem implementarea hacktivarii in aceasta solutie de jailbreak.

Viitorul suna bine, vom avea solutii de jailbreak atat pentru iOS 4.1 cat si pentru iOS 4.2, insa aveti in continuare grija sa nu faceti update pentru ca iOS 4.1 blocheaza solutia de decodare folosita in ultrasn0w!