Video: Functia HDR pentru iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iKZGS-k9O5w[/youtube]

Functia HDR din noul iOS 4.1 este destinata exclusiv terminalului iPhone 4(nu se stie inca daca va functiona si pe iPod Touch 4G) si ar trebui sa permita captarea unor poze de o calitate considerabil mai buna decat cele facute pana acum cu aplicatia camera. In clipul de mai sus aveti o prezentare a acestei noi functii si a modului in care face pozele atat in conditii de luminozitate scazuta cat si in conditii cu lumina naturala.

Parerea mea este ca pozele rezultate din folosirea acestei functii nu sunt chiar atat de grozave, cel putin nu sunt chiar atat de bune pe cat m-as fi asteptat eu sa fie. Am observat ca in toate pozele functia HDR a marit luminozitatea imaginii insa doar atat, calitatea avand de suferit dupa parerea mea. HDR pare a fi un FAIL deocamdata, insa dupa ce il voi testa personal imi voi putea face o imagine completa.

Articolul precedentNo Bookmarks – un nou tweak de la chpwn
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 07.09.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.