Cand va fi lansata noua solutie de jailbreak pentru iOS 4.1?

O intrebare ce mai mult ca sigur se afla pe buzele multor posesori de iPhone/iPod Touch care asteapta cu nerabdare sa faca update la cea mai noua versiune de iOS lansata de Apple. Aseara v-am spus ca noua solutie de jailbreak pentru iOS 4.1 este in lucru, iar oamenii care se vor ocupa de dezvoltarea ei sunt Pod2G si p0sixninja, insa mai multe detalii nu a oferit nimeni deocamdata. Pe scurt, e sigur ca va fi insa nimeni nu spune, macar cu aproximatie, cand anume o vom putea utiliza.

Avand in vedere istoria recenta a solutiilor de jailbreak as putea spune ca va dura cam o luna, insa avand in vedere ca Apple va scoate iOS 4.2 in noiembrie, atunci eu prevad o lansare pana in sfarsitul acestei luni. Chiar daca developerii au un exploit, totusi acel exploit trebuie implementat intr-o solutie care sa functioneze pe toate device-urile fara probleme iar asta necesita timp. Eu va recomand sa aveti rabdare si daca nu aveti nevoie de decodare puteti incerca iOS 4.1 cateva zile fara jailbreak iar apoi puteti folosi SHSH-urile pentru versiunile anterioare pentru a reveni la un firmware ce poate fi jailbroken.

5 COMENTARII

  1. ce tare, ma gandesc cum cei de la apple iau solutia de jb/unlock de pe net (poate chiar au id de twitter si sunt la curent cu noile info) apoi reverse engineering sa vada ce exploit au gasit baietii apoi repede sa il repare.:)

  2. Pai asa fac de fiecare data, defapt asa fac toate companiile cand vor sa blocheze un hack. Oricum noua solutie de jailbreak va fi blocata in 4.2 deci vor arunca exploit-ul pe geam. Ei sunt constienti de asta si sper sa faca totusi solutia de jailbreak.

  3. Eu raman pe 4.1 am avut experiente. Cu iOS 4.0.1 jailbroken…cel putin mai am pe cel de 16 GB cu 4.0.1 jailbroken cel de 32GB il las asa normal fara jb cu 4.1

  4. din cate am citit, noua solutia de exploit este una low level (la nivel de boot) si software apple nu va putea repara nimic, ci doar daca fac o revizie a hardware-ului