iPhone 4 are o problema foarte deranjanta

Multi posesori de iPhone 4 sustin ca nu au probleme cu pierderea semnalului, insa daca au testat acest lucru pe reteaua EDGE atunci testul e irelevant deoarece problema poate fi observata cel mai bine cand telefonul e conectat la o retea 3G. Asa ca daca aveti un iPhone 4 conectati-l la reteaua 3G si acoperiti zona respectiva si daca nu pierdeti semnal faceti un mic video sa vedem si noi.

Anyway, subiectul acestul articol era altul, adica o problema destul de mare ce priveste conectarea telefonului la reteaua de date. iPhone 4 face extrem de greu trecerea de pe reteaua EDGE pe 3G si conectarea la internet dureaza chiar mai mult. Uneori telefonul nu se conecteaza la internet decat daca selectez Airplane Mode On/Off si se face reconectarea la reteaua de telefonie. Nu stiu de la ce vine problema asta, nu stiu daca un restore o rezolva insa e extrem extrem de deranjanta pentru ca dureaza foarte mult pana ajungi sa te conectezi la internet.

Daca aveti iOS 4.1 instalat pe iPhone 4 va rog sa testati si voi problema asta, adica de pe reteaua EDGE comutati pe 3G si imediat ce va apare semnul 3G incercati sa accesati internetul. Daca la voi nu se manifesta problema asta v-as ruga sa faceti un mic video.