Vodafone support pe zaone.ro

Incepand de astazi forumul de pe zaone.ro are o sectiune noua denumita Vodafone Support ce va fi dedicata posesorilor de iPhone care utilizeaza telefonul pe reteaua de telefonie Vodafone Romania. In aceasta sectiune un tehnician al Vodafone Romania va raspunde oricaror intrebari pe care le aveti si va oferi ajutor tuturor persoanelor care intampina probleme cu folosirea unui iPhone pe aceasta retea de telefonie. Aceasta sectiune este dedicata exclusiv problemelor/eventualelor intrebari ce au legatura cu operatorul Vodafone.

Va rog sa postati acolo doar daca aveti problema reala sau daca aveti intrebari pertinente. Le multumesc pe aceasta cale celor de la Vodafone pentru amabilitatea de care au dat dovada si de curajul avut pentru initierea acestui parteneriat. Sper ca noua sectiune sa va fie de ajutor, insa totodata sper ca si alti operatori sa urmeze exemplul celor de la Vodafone si sa “aplece urechea” la problemele posesorilor de iPhone.

Pentru a pune o intrebare nu trebuie sa va inregistrati, e de ajuns sa accesati sectiunea si sa scrieti mesajul.

27 COMENTARII

  1. Multumesc! Sectiunea e facuta pentru voi deoarece eu nu am Vodafone si nu va pot ajuta prea mult cu problemele legate de acest operator.
    Ma bucur ca reprezentantii Vodafone au fost receptivi si au fost de acord cu ideea.

  2. Interesant…. Sunt curios cine pe cine a chemat… Daca operatorul va raspunde intr-un timp rezonabil va fi foarte bine si interesant

  3. va salut,

    apropo de lansarea iPhone 4 la Vodafone.
    ieri 12.09.2010, in Mall Baneasa, la dealerul Arsis (zaone scuze de reclama), daca nu e ok, please edit, are la vanzare iPhone 4, 16 Gb, la pretul de 4999.99 RON (fara abonament).
    L-am vazut cu ochii mei.

    o zi buna,

  4. Salut, in momentul in care vom avea noutati legate de iPhone 4, vom anunta. Arsis este un dealer Vodafone, independent ca structura a portofoliului de telefoane.

    Multumesc,

    Web Support
    Vodafone Romania

  5. @zaone ma bucur foarte mult vazand situl asta cum creste pe zi ce trece. Feed-urile de la tine de pe Google Reader au devenit pentru mine cele mai de incredere surse de informare si am recomandat situl tau tuturor prietenilor mei. Iti multumesc si tin sa te felicit pentru aceasta initiativa cu suportul tehnic pe reteaua Vodafone

  6. @Bogdan: Multumesc, dar trebuie sa le multumiti si celor de la Vodafone pentru implicare. Fara ei nu s-ar fi realizat nimic.
    @litchi: Depinde de ei nu de mine.

  7. Ehe, astia sunt pasi foarte mari in directia cea buna. Faptul ca un operator atat de mare a bagat in seama comunitatea de aici e un lucru excelent.

    Felicitari Zaone, felicitari Vodafone!

  8. @Web Support
    Va multumesc pentru raspuns. Toate zvonurile duc la o iminenta lansare a iPhone 4 la Vodafone RO in octombrie-noiembrie anul acesta, astfel incat mi-am permis sa intreb. Asteptam noutati.

  9. Cei de la Orange vor pune mai intai un banner: Suport Orange pe forumul zaone: in cateva saptamani, inscrie-te la newsletter si vei afla primul 😀