Prima Pagina Greenpois0n Clarificari privind noua solutie de jailbreak pentru iOS 4.1

Clarificari privind noua solutie de jailbreak pentru iOS 4.1

In ultima vreme umbla tot felul de zvonuri in legatura cu noua solutie de jailbreak pentru iOS 4.1, ba ca e tethered, ba ca e untethered, ba ca face aia sau celalta, etc. Desi astfel de zvonuri sunt in general enervante, ele au si o parte buna, adica ii “forteaza” pe developeri sa mai dezvaluie unele elemnte legate de progresul facut. Astfel ca, in decursul acestor zile pe blogul Chronic Dev, al echipei care a descoperit exploit-ul numit Greenp0ison, a fosc scris un articol in legatura cu noul exploit pentru iOS 4.1 si s-au facut cateva actualizari oferindu-se niste informatii in legatura cu progresul facut, oamenii care lucreaza la dezvoltarea solutiei, etc.

In momentul de fata nu poate fi confirmat faptul ca viitoare solutie de jailbreak ar fi tethered sau untethered deci ramane sa asteptam lansarea. Nu exista nici o data/perioada a lunii programata pentru lansarea solutiei de jailbreak asa ca orice informatie cititita pana acum este nula. Ca de obicei, asteptam si asteptam pana solutia e gata.

 • Aquarius

  Abia astept solutia pt jb 4.1! Un iphone fara JB e ca femeia fara tzatze 🙂

 • Si ca sa nu mai mearga asa de rahat pe 4.0 cu jailbrak nu au gasit o solutie?

 • Asta tine de Apple nu de jailbreak. Presupun ca te referi la iPhone 3G.

 • Da, la 3g. Merge cam nasol, si am inteles ca e de la os…

 • Pe 4.1 merge putin mai bine, insa nu te astepta la prea multe. iPhone 3G nu poate “duce” iOS 4.0 pentru ca din punct de vedere hardware e limitat. Nu ai ce sa faci decat sa iei macar un 3GS daca vrei sa poti folosi telefonul normal.

 • A, deci sa nu ii fac update, ca e de nasol. Nu? Ca oricum nu folosesc jailbreakul decat pentru iGO la care pot sa renunt… in rest doar aplicatii de pe AppStore.

 • Ba poti sa ii faci update dupa ce apare solutia de jailbreak pentru ca merge o idee mai bine pe iOS 4.1. Insa daca ai nevoie de decodare atunci asteapta pana apare pwnagetool.

 • @bloghita, @zaone
  am facut niste tweakuri pe un 3g cu ios 4.0.2, si s-a apropiat destul de mult de ios 4.1 ca performante (maxim 1 sec diferenta la orice am incercat), iar acelasi test l-am facut si in paralel cu un 3GS cu 4.0.1 unde am avut aproximativ aceleasi rezultate; teoretic 3G – 4.1 cu tweakuri de performanta s-ar apropia destul de mult de 3GS – 4.0.x (tweak-urile au fost:
  1. oprire spotlight search – atat din settings cat si utilizand NoSpot din Cydia,
  2. inlaturarea Multitasking/Wallpapers
  3. inlaturarea language packs (totul mai putin en_us si ro)
  4. fara aplicatii de genul SBSettings, Winterboard, Intelliscreen sau altele de genul care utilizeaza prea mult ram

  in concluzie 3G cu 4.1 si tweakurile de mai sus ar trebui sa ajunga la performante mai bune decat erau pe 3.1.3 si sa fie chiar o renastere a 3G-ului

 • mihai

  :)))))