Prima Pagina aplicatii Video: Cum sa faci foldere in interiorul folderelor din iOS 4

Video: Cum sa faci foldere in interiorul folderelor din iOS 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Ci9McPJx_8[/youtube]

Developerul aplicatiei SBRotator a facut clipul video de mai sus pentru a demonstra cum poate activa posibilitatea de a face foldere in interiorul folderelor din iOS 4. Se pare ca acest tweak va permite utilizatorilor sa faca oricate foldere in foldere vor, deci veti putea introduce un numar nelimitat de foldere in foldere, sau cel putina sa spune cel care a descoperit aceast tweak. Apple a introdus foldere odata cu iOS 4.0 pentru a permite utilizatorilor sa instaleze si mai multe aplicatii in iPhone dar totodata sa aiba si un mod de a organiza aplicatiile pe categorii, insa acest tweak va schimba regulile permitand practic instalarea unui numar nelimitat de aplicatii, sau cel putin asa reiese din ce spune developeul.

Nu exista inca informatii in legatura cu pretul sau disponibilitatea tweak-ului, insa probabil va costa 1 – 2$ si va fi disponibil in scurt timp in Cydia.

 • Mircea Mihai

  Tare

 • MSlv

  si performanta nu va fi afectata cu prea multe foldere-in-foldere? Si asa iOS4 nu este prea optimizat…

 • Asta nu stiu, oricum chiar si pe iPhone 4 este un oarecare lag atunci cand deschizi un folder.

 • cristina

  cum pot sa fac un folder pe iphone 4?:D

 • Pui doua aplicatii unele peste altele.

 • Miruna

  Am o mare dilema. Curand,mi-am cumparat iPhone4 iar cea mai mare “problema” la el este ca atunci cand vreau sa fac folder si tin apasat lung pe iconite,nu imi tremura. Am foarte multe aplicatii si nu imi place ca sunt insirate. Parerea mea este ca nu ar trebui sa descarc Cydia,din cate am auzit “se ocupa” cu decodarea telefonului si nu vreau sa ma bag. In setari nu gasesc nimic, ce pot face?

 • Cydia nu decodeaza nimic de una singura. Probabil nu apesi bine pe ecran si de aia nu ti se deschide meniul de aranjare. Exista optiunea de a le rearanja prin iTunes. Conectezi iPhone-ul la PC< faci o sincronizare a aplicatiilor, accesezi meniul central si in sectiunea aplicatii ai acolo o interfata pentru rearanjarea iconitelor.