Celeste – un program ce va permite transferul de fisiere prin BlueTooth

De la creatorii plugin-ului Gremlin(care permite importarea fisierelor audio/video din iPhone/iPod Touch in aplicatia iPod prezenta in iOS) vine o noua aplicatie numita Celeste care ne va da posibilitatea de a trimite fisiere din iPhone catre calculator prin BlueTooth. Poza de mai sus pare a reprezenta o cerere de acceptare a unui transfer pentru o melodie, cerere ce pare a fi trimisa de pe un iPhone 3GS catre un Mac. Deocamdata nu se stiu prea multe in legatura cu aceasta aplicatie, insa developerii promit ca vor face un anunt oficial in curand. Din poza prezentata de ei aplicatia pare a fi asemanatoare cu iBlueTooth, insa probabil va fi compatibila cu iOS 4 si cu iPhone 4.

9 COMENTARII

  1. si ca sa poti sa le deschizi pe iphone daca primesti ceva trebuie sa ai instalat si IFILE. dar cum a zis si zaone ibluetooth nu merge pe ios 4.x. doar pe versiunile 3.x.
    si inca o data da poti sa trimiti prin bluetooth si sa primesti de la orice dispozitiv care are bluetooth

  2. knd apare celeste pt IOS4.1 ca ma uit peste tot pe google dar sunt doar comment-uri vechi ca o sa apara in curand………sau daca nu a aparut ink, daca este vreun program bun pt iphone 4 IOS4?…. va multumesc mult………..bft