Prima Pagina Dev Team Versiune falsa a redsn0w disponibila pe internet

Versiune falsa a redsn0w disponibila pe internet

iH8sn0w a trimis un mesaj prin care avertizeaza utilizatorii sa nu descarce de pe internet versiunea falsa de redsn0w ce a fost publicata pe internet acum putin timp. Respectiva versiune se numeste “redsn0w by ihax0r.app.zip”, ar trebui sa faca jailbreak pe iOS 4.1(insa nu face) si este disponibila pentru descarcare aici, insa va recomand sa nu o descarcati pentru ca mai mult ca sigur are cel putin 1 virus in ea. Deocamdata nu a fost lansata nici o solutie de jailbreak asa ca orice “echipa” care anunta vreo solutie de jailbreak minte si nu doreste decat sa fie in centrul atentiei pentru cateva zile.

redsn0w probabil va fi actualizat pentru a functiona si cu iOS 4.1, insa nu e sigur daca Dev Team va face acest lucru sau va lucra doar la o solutie noua compatibila cu toate terminalele. Pana una alta cititi acest articol si aveti grija sa nu va infectati calculatoarele cu diferite prostii.

 • Cr1st1one

  Este o “aplicatie” pentru Mac, o farsa. “You have been pwned. Your device has not.” Acesta este mesajul de pe siteul catre care duce executarea aplicatiei :-))

 • mariusic8

  sal. zaone dupa parerea ta,cam cand crezi k ar fi disponibil jailbreak pe ios 4.1,iphone4???????

 • AllexChyu

  mariusica, dupa parerea ta, cand se va descoperi viata pe alta planeta ?

 • Mariusic8

  Prietene cred ca nu ai citit bine,(pe zaone il intrebam),nu pe toti necunascatori,si in privinta solutiei,zaone ar putea banui pt ca are f multe surse,asa k dute tare spre iesire.

 • Sup3rfly

  1-0 pt AllexChyu, mai mariusica nici Băsescu nu îți poate da răspunsul la intreabarea ta. Zaone dacă ar avea informație respectiva oricum nu ar dao nimanuia. Un “hacker”/”coder”/”blogger”/”orice vrei tu” are un oarecare respect pt ceea ce fac cei ca Dev-Team, nu ar spune aiurea când e gata ceva doar pentru ca ei ar sti, sau pentru ca tu intrebi. Sper ca nu am jignit pe nimenea, gata….nu mai beau, noapte buna Mariusica……cine știe, poate mâine apare 🙂

 • E corect ce a spus superfly. Totusi, eu presupun ca pana la sfarsitul lunii va fi lansata.

 • mariusic8

  sal. esti si profesor,ne dai dreptate,sau ne ajuti?????????? interesant,oricum nu s-a afisat nici ultimul comentariu asa ca………….

 • Daca foloseai functia search gaseai raspuns la intrebarea ta. In rest, dau dreptate cui merita si pe langa asta ti-am raspuns la intrebarei desi am scris deja vreo 2 articole in care exista raspunsul la intrebarea aia.