Cro-Mag Rally aduce voice chat in GameCenter

Despre GameCenter am mai vorbit si v-am spus ca aceasta mica aplicatie va deveni un centru pentru gamerii de pe iDevices si iata ca developerii incep sa implementeze API-urile puse la dispozitie de Apple pentru GameCenter. Cro-Mag Rally este primul joc care aduce voice chat, adica posibilitatea de a vorbi la microfon cu ceilalti jucatori atunci cand jucati in mutiplayer. Jocul in sine nu e chiar atat de grozav, insa importanta e functia care o aduce, functie ce este disponibila exclusiv prin GameCenter, deci daca vreti sa puteti conversa cu ceilalti jucatori in timp ce va jucati trebuie sa aveti GameCenter instalat. Daca ei nu au GameCenter nu va pot auzi si nu pot vorbi cu voi.

Aceasta este doar una dintre functiile pe care GameCenter ni le poate aduce, insa eu unul abia astept sa implementeze posibilitatea de a face video chat in timpul jocurilor deoarece o consider o functie foarte importanta care va atrage foarte multi jucatori. Pentru ca toate acestea sa se intample e nevoie ca developerii sa implementeze API-urile iOS in aplicatiile lor, lucru care dureaza destul de mult din cate se vede. Cro-Mag Rally poate fi cumparata din AppStore pentru 2.39€ de aici.

Pe mine ma puteti adauga in GameCenter cu id-ul zaonero. Stiu ca am spus is zaone insa zaonero e cel definitiv pentru ca Apple s-a jucat cu serverele si au aparut probleme, deci ma gasiti in GameCenter cu id-ul zaonero.