Prima Pagina BigBoss Covert aduce private browsing pentru iDevices

Covert aduce private browsing pentru iDevices

chpwn, unul dintre cei mai activi developeri de aplicatii pentru iDevices, a facut un nou tweak numit Covert ce implementeaza functia “private browsing” in browserul Safari pentru iOS. In esenta functia “private browsing” va da posibilitatea de a naviga pe internet fara ca vreo persoana ce acceseaza acel calculator sa stie ce pagini ati accesat. Aceasta functie sterge toate datele de navigare atunci cand inchideti browserul si nimeni nu va putea sti ce pagini ati deschis voi cat timp ati folosit acel browser. Aceasta functie este disponibila pe toate browserele pentru calculatoare, insa Safari pentru iOS nu avea sa ceva pana acum.

Covert va fi disponibila gratuit in Cydia de indata ce BigBoss il va publica in repo-ul sau.

 • coder

  este cel mai util tweak de pana acum

 • Ion

  numa bun de vizionat porn cu el :))

 • Traian

  de ce e CEL MAI util tweek?Mie mi se pare cel mai inutil…

 • coder

  @traian
  tu ai folosit macar odata private browsing??o sa vezi ce util e cnd o sa il folosesti , este util pt k atunci cnd vrei sa vizitez ceva si nu vrei sa vada nimeni pe unde ai intrat folosesti functia private…

  @Ion
  dada

 • ADY

  sunt de acord cu traian. ce o fi asa ascuns daca ai intrat pe nu stiu ce site. si in primul rand nu prea are multa lume acces la iphonul meu, ca doar nul dau cu imprumutul. si nici tranzactii cu banci sau alte mai stiu eu ce cumparaturi cu cardul faci folosind iphonul sa fie asa de utila funtia asta.
  parerea mea,

 • Traian

  Exact @ady, si sa zicem ca o data nu vrei sa vada altcineva pe unde ai umblat..pai sterg istoricul si gata, nu?

 • ADY

  pt net cel mai bun este pc.
  cu tel nu prea faci mare branza.asa de figuri daca esti in oras si vrei sa vezi ceva ok. dar in rest nu prea.