sn0wbreeze 2.0 va face jailbreak si terminalelor cu bootrom nou

Acum cateva zile v-am spus ca iH8sn0w va scoate o noua versiune de sn0wbreeze ce va face jailbreak inclusiv pe iOS 4.1. Atunci nu se stiau prea multe indicii privind compatibilitatea cu terminalele ce au bootrom nou, insa astazi iH8sn0w a oferit informatii care clarifica acest lucru. Intr-un raspuns dat la intrebarea unui utilizator, iH8sn0w a spus ca noua versiune a sn0wbreeze va face jailbreak si terminalelor cu bootrom nou insa acestea vor avea parte de un tethered jailbreak, adica vor necesita rularea unui program pentru a reporni telefonul. Presupun ca va fi vorba despre programul iBooty care a fost folosit anterior pentru a face jailbreak terminalelor cu bootrom nou pe iOS 4.0.

Se pare ca sn0wbreeze 2.0 ar putea fi lansat miercuri, dar nu e sigur, asa ca “tineti aproape” deoarece veti gasi aici tutoriale pentru jailbreak cu sn0wbreeze.

10 COMENTARII

  1. Da…Ai dreptate…Faceam doar o paralela intre numarul stirilor ce privesc iPhone3g, 3gs si cele care privesc iPhone4…Destul de putine vestile pentru jailbreak pe iPhone4.