Aplicatia Rock a fost inchisa

V-am spus acum mai bine de o saptamana ca saurik, developerul aplicatiei Cydia, a cumparat aplicatia Rock impreuna cu tot ceea ce tinea de tinerea in functiune a acestei aplicatii. Fuziunea dintre cele 2 aplicatii este una destul de complexa deoarece necesita transferarea tuturor licentelor si conturilor din Rock in Cydia Store, deci un proces laborios care a dus la inchiderea aplicatiei Rock inca de aseara. Acum nu va mai puteti loga in aplicatia Rock folosind username-ul vostru insa stati linistiti deoarece acesta va fi transferat in Cydia impreuna cu licentele pentru aplicatiile achizitionate din Rock.

Desi nu s-a vorbit absolut deloc despre bani, probabil ca tranzactia l-a costat destul de mult pe saurik avand in vedere ca Rock era o afacere ce genera cateva milioane de dolari anual. Oricum ar fi, Cydia s-a “imbogatit” cu cateva milioane de utilizatori noi care probabil vor ingrosa veniturile companiei.

2 COMENTARII

  1. Azi este ultima zi in care se pot face cumparaturi de pe Rock, de maine cica nu mai functioneaza, cel putin asa imi zice mie acum…

  2. Ar fi foarte bine daca s-ar implementa in Cydia sistemul de back-up pe care il avea Rock. E singura chestie careia am sa-i simt lipsa.