Prima Pagina Apple Functia FaceTime a iPhone 4 nu va fi disponibila in Orientul Mijlociu

Functia FaceTime a iPhone 4 nu va fi disponibila in Orientul Mijlociu

Peste doar 4 zile iPhone 4 urmeaza sa fie lansat alte cateva tari(printre care Romania probabil nu se afla) si Apple pare sa fi scos functia FaceTime de pe paginile oficiale ale unor tari din Orientul Mijlociu. Pe paginile Apple din Iordania, Egipt, Arabia Saudita, Yemen Sau Qatar, iPhone 4 este prezentat fara functia FaceTime fara ca Apple sa ofere vreo explicatie oficiala pentru neglijarea mentionarii uneia dintre cele mai importante functii ale terminalului iPhone 4. Schimbarea ar putea avea drept cauza “diferentele la nivel cultural” dintre lumea islamica si restul lumii(stiu sigur ca nu ati vrea ca un avion sa “parcheze” in sediul Apple intr-o dupa-miaza insorita).

Pe de alta parte nici Orange nu a mentionat in vreun fel functia FaceTime a noului iPhone 4 si sincer sa fiu nu stiu de ce nu au facut-o inca.

  • DJCultus

    :)) tara faza cu “avionul ” direct la o parcare la Cupertino pe 25 septembrie !! Orange ar cam trebui sa anunte ca vine telefonul pentru ca multa lume se inghesuie ! Nici nu vreau sa ma gandesc cata lume va veni ! Oare in Orient cat va fi pretul pentru 4 ?