iBGStar masoara glicemia direct de pe iPhone

iBGStar este un accesoriu pentru iPhone si iPod Touch care permite verificarea nivelului glicemiei folosind un terminal Apple. Accesoriul se conecteaza in portul USB a unui iPhone si iPod Touch, analizeaza sangele si rezultatele sunt afisate direct pe ecranul terminalului. Ideea este intr-adevar foarte interesanta insa nu e unica, oricum e prima implementare de acest gen care ar urma sa fie produsa la scara larga pentru utilizatorii de iDevices.

The innovative iBGStar™ is the first available blood glucose meter that seamlessly connects to the iPhone® and iPod touch® allowing you to view and analyse accurate, reliable information in ‘real time’. Using the technology built into your iPhone® or iPod® touch, you can share this information with your healthcare professional while on-the-go, to help you make better-informed diabetes-related decisions together.

Accesoriul ar urma sa fie folosit si cu ocarcasa ce va permite conectarea continua la aparat pe o perioada nelimitata. iBGStar poate afisa informatii si fara a fi conectat la un iPhone/iPod Touch, insa aplicatia dedicata afiseaza mult mai multe informatii decat aparatul in sine. Deocamdata totul e in stadiul de proiect, insa se presupune ca va costa in jur de 80$ .