iBGStar masoara glicemia direct de pe iPhone

2

iBGStar este un accesoriu pentru iPhone si iPod Touch care permite verificarea nivelului glicemiei folosind un terminal Apple. Accesoriul se conecteaza in portul USB a unui iPhone si iPod Touch, analizeaza sangele si rezultatele sunt afisate direct pe ecranul terminalului. Ideea este intr-adevar foarte interesanta insa nu e unica, oricum e prima implementare de acest gen care ar urma sa fie produsa la scara larga pentru utilizatorii de iDevices.

The innovative iBGStar™ is the first available blood glucose meter that seamlessly connects to the iPhone® and iPod touch® allowing you to view and analyse accurate, reliable information in ‘real time’. Using the technology built into your iPhone® or iPod® touch, you can share this information with your healthcare professional while on-the-go, to help you make better-informed diabetes-related decisions together.

Accesoriul ar urma sa fie folosit si cu ocarcasa ce va permite conectarea continua la aparat pe o perioada nelimitata. iBGStar poate afisa informatii si fara a fi conectat la un iPhone/iPod Touch, insa aplicatia dedicata afiseaza mult mai multe informatii decat aparatul in sine. Deocamdata totul e in stadiul de proiect, insa se presupune ca va costa in jur de 80$ .