Orange raspunde la intrebari

57

Daca ati fost prezenti aseara pe chatul dedicat lansarii terminalului iPhone 4 la Orange Romania atunci stiti deja ca un reprezentant al companiei a fost prezent acolo(si ii multumesc pentru acest lucru) si a raspuns catorva dintre intrebarile voastre. Din pacate astazi nu se poate raspunde la intrebari prin intermediul unui chat, insa va rog sa postati in comentarii intrebarile voastre catre Orange legate de iPhone 4 si ele vor fi inaintate unui reprezentant iar raspunsurile le veti gasi in cadrul acestui articol. Va rog sa puneti intrebari punctuale ale caror raspuns nu se gaseste deja pe site-ul Orange. Va rog deasemenea sa nu puneti intrebari legate de comenzi pentru ca e greu de raspuns offline la cereri de genul asta.

Sper sa avem destule intrebari pentru ca lista sa acopere cam tot ce ati dori sa stiti despre lansarea si disponibilitatea iPhone 4 la Orange. La ora 18:00 voi inainta lista reprezentantului si sper sa avem raspunsurile in cel mai scurt timp posibil. Raspunsurile vor fi date pana luni, totusi eu sper sa fie date astazi sau cel tarziu maine.

UPDATE : Iata si raspunsurile la intrebarile voastre :

salut,

raspundem mai jos la intrebarile la care nu s-a raspuns deja:

@tehmaestro: in mod normal migrarea se poate face daca treci de la un abonament la unul cu o valoare mai mare. insa lucrurile pot diferi de la un abonament/client la altul.
Dupa migrare, ce faci migrarea poti face si o comanda online beneficiind de pretul aferent noului abonament pana la termenul la care se elibereaza urmatoarea factura.
Cel mai bine este sa mergi in shop sau sa sunii la relatii clienti. Deocamdata migrarea nu se poate face online.

@yilmaz: da :)

@el_cid: imi pare rau… comanda ta nu a intrat in sistem. se pare ca o parte din datele din comanda nu erau corecte. inteleg ca ti-ai luat un samsung galaxy. sa-l folosesti cu placere :)

@cashix: da-mi te rog un nr de comanda.