Prima Pagina FaceTime Orange promoveaza functia FaceTime a iPhone 4 prin spoturi TV

Orange promoveaza functia FaceTime a iPhone 4 prin spoturi TV

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mhxeN7CPgxs[/youtube]

Reclama pentru promovarea iPhone 4 in Romania a inceput sa apara la televizor chiar de ieri si contine cateva secvente in care este prezentata doar functia FaceTime a noului iPhone 4. Secventele au fost extrase din prezentarea oficiala a functiei FaceTime pregatita de Apple pentru lansarea iPhone 4, nu sunt insotite de vreun mesaj explicativ in limba romana si se incheie cu prezentarea logo-ului Orange si a textului “iPhone 4”. Pe pagina dedicata prezentarii specificatiilor terminalului iPhone 4 de pe site-ul Orange nu exista mentiuni cu privire la functia FaceTime, insa pe pliantele disponibile in Orange Shop-uri sunt imagini si exista o scurta prezentare a functiei. Ati vazut-o pe vreu post de televiziune? Ce parere aveti de ea?

Lansarea iPhone 4 a fost probabil  un succes, cel putin din punct de vedere al vanzarilor, si asta se datoreaza in principal entuziastilor care s-au grabit sa puna mana pe unul dintre terminalele aduse acum de Orange.

 • Alex

  Poi ce sa arate doar atat are nou fata de 3GS ;)) !!

 • Eh, mai uita-te prin lista de specificatii.

 • Upgrade-ul de la 3GS la 4 e mult mai justificat decat 3G -> 3GS. Oricum, orice feature nou e bine venit.
  Cat despre lansare, o sa-mi continui rantul si o sa zic ca din punctul de vedere al consumatorului n-a fost un succes deloc. Chiar ma asteptam sa primesc de luni incolo iPhone-ul, dar pentru ca Orange a zis ca il livreaza azi am stat acasa. Degeaba.

 • cashix

  Perfect de acord cu Alex,si eu am vandut 3G-ul acum 2 saptamani si am comandat iphone 4(inca nu mi-a ajuns,probabil luni).
  upgrade-ul de la 3G la 3GS nu l-am considerat necesar mai ales ca nu foloseam jailbreak si nu aveam multitasking,iar pentru o singura aplicatie procesorul lui 3G era ok.

 • iphone3gs

  Iphone 3gs este cel mai reusit terminal apple din toate punctele de vedere. Iphone 4 are mai multe defecte decat calitati. Cum sa dau atatia bani pe un iphone 4 care are ecranul si o camera mai buna, dar cade semnalu, e greu, este urat ca design. Nu recomand mom iphone 4. Nu merita investitia. Ast sa mai scada pretul. Sa ajunga la pretul pe care l merita.

 • Noah, designu e o chestie de interpretare. Mie imi place mult mai mult 4 decat 3GS din punctul asta de vedere.
  Cat despre semnal, nu a scazut, s-a imbunatatit datorita antenei externe. Problema e antennagate, scurtul pe care il face cand pui degetul intre antene. DIn cate am inteles se poate rezolva prin software problema. Cel putin asta a declarat Apple.
  “We now know that the iPhone 4 antenna attenuation issue is even smaller than we originally thought”
  Pana acum nu am avut iPhone, doar un iPod Touch. Experienta a fost foarte buna pana a devenit obsolete odata cu lansarea iOS 4. In orice caz, e un gadget solid si iPhone 4 e un dispozitiv care merita folosit.

 • gxg2010

  au un marketing apple, incredibil. daca n-as fi avut iphone m-ar fi convins sa -l cumpar dupa acest spot 🙂

 • pleecool

  Astia care scrieti ca nu era necesar upgrade-ul de la 3G la 3GS, nu stiti nimic. Eu consider ca era ceva mai bun la momentul respectiv, chiar daca avea numai cateva feature noi. Cine a avut 3G si a trecut la 3GS, respectiv Iphone 4, stie despre ce comentez aici degeaba ca si asa nu citeste nimeni :). Stay Up.

 • cashix

  @iphone3gs: iPhone 3Gs a fost la fel de scump la lansare ca si iphone 4 🙂
  iPhone 4 este cel mai reusit iPhone si merita banii,nu se compara cu 3GS

 • catalin

  Zaone ,iphone 4 poate fi achizitionat de la Orange doar la abonamentele noi de 29 respectiv 49 Euro/
  sau si la pantera 8 sau 12/
  am vazut pe un site respectabil zic eu ca pe 1 an la pantera 8 sau 12 costa 429 respectiv 329 Euro[vb de cel de 16 GB ]. este adevarat,ca pe site-ul Orange se vorbeste doar de 29 si 49/
  deci ce zici/

 • Serban

  @Cashix: Dar cu ce se compara? Cu Dumnezeu? O dai in exagerari. iPhone 4 e peste 3GS dar nici vorba sa nu se compare cu el.

 • cashix

  @Serban: scuze dar esti cam prost,nu exagerez cu nimic,probabil nu ai vazut in mana un iphone 4.
  Cand cineva spune ca 3GS este cel mai reusit terminal,la fel,cred ca nu a pus mana pe un iphone 4.
  Poate va ajuta link-ul asta:

  http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/

 • iPhone 4 este cel mau reusit iPhone de pana acum. Problema este ca nu tuturor le place design-ul, dar trebuia sa vina Apple cu ceva nou pentru ca 2 ani al rand cu aceelasi design devenise obositor. Dupa ce tii un iPhone 4 in mana vei avea impresia ca iPhone 3GS e o caramida, trust me. Am lasat 3GS-ul 4 zile la Orange pentru decodare si cand l-am luat inapoi aveam impresia ca mi-au dat alt telefon.

 • cashix

  Fiecare are dreptul sa isi spuna parerea,daca cuiva nu ii place iphone 4 e treaba lui dar cand vad comentarii de genul “Dar cu ce se compara? Cu Dumnezeu? O dai in exagerari” ma lasa rece.
  Singurul telefon (dupa specificatii) care pare decent este Galaxy s,am avut unul 2 zile,nou de la orange,l-am vandut si imi mentin parerea,nici un telefon nu poate concura cu iPhone 4 in acest moment(3gs nici atat).

 • Serban

  Omule, am tinut un iPhone 4 in mana si l-am si butonat vreo jumatate de ora. eu personal detin un 3GS.

  Ceea ce incercam sa spun e ca da, intradevar, e mai bun ca 3GS, normal. Dar in niciun caz nu pot sa spun ca 3GS-ul e o caramida pe el, as exagera crunt. Mai pe romaneste, pentru iPhone 4 e o vila, iar 3GS o garsoniera. Pentru mine iPhone 4 e un apartament de 4 camere, in timp ce 3GS unul de 3.

 • Serban

  Omule, am tinut un iPhone 4 in mana si l-am si butonat vreo jumatate de ora. eu personal detin un 3GS.

  Ceea ce incercam sa spun e ca da, intradevar, e mai bun ca 3GS, normal. Dar in niciun caz nu pot sa spun ca 3GS-ul e ca o caramida pe langa el, as exagera crunt. Mai pe romaneste, pentru voi iPhone 4 e o vila, iar 3GS o garsoniera. Pentru mine iPhone 4 e un apartament de 4 camere, in timp ce 3GS unul de 3.

 • ninjaboy

  @Serban: eu locuiesc intr-un iphone 4 !!!

 • JohnnyUSA

  La inceput, din poze nici pe mine nu ma prea atragea noul design Iphone 4. Probabil eram prea obisnuit cu designul 3GS-ului meu. Abia dupa ce mi-a sosit terminalul si m-am jucat putin cu el, am descoperit ca arata mult mai bine ca si design iar 3GS-ul mi se pare acum chiar uratel dpdv al designului.