Cateva indicii cu privire la noua tableta iPad

Apple a trimis pentru inregistrare cateva noi brevete de inventie in care gasim niste noutati pe care probabil le vom vedea odata cu lansarea celei de-a doua generatii a tabletei iPad. Este vorba desre montarea unui al doilea port de 30 pini care va permite sa inserati tableta iPad in pozitie laterala intr-un dock, dar gasim totodata un fel de rotita folosita la smartphones pentru controlarea sistemului de operare. Aceasta noua rotita poarta numele de “smart bezel” si, dupa cum am spus mai sus, poate fi folosita pentru o mai usoara navigare prin sistem si accesare a functiilor acestuia. Rotita ar urma sa fie instalata in coltul din stanga jos al tabletei, insa imi vine greu sa cred ca Apple va face o asemenea schimbare.

Eu consider ca tableta 2 va veni cu functii noi, poate un port USB si 2 camere, insa nu cred ca Apple “va sari calul” si va implementa prea multe functii dintr-odata, altfel nu ar avea cu ce sa ne mai uimeasca si in anii urmatori. Nu uitati ca Apple da putin cate putin pentru a scoate cat mai multi bani.

6 COMENTARII

  1. da, ai foarte mare dreptate, clar le-a mers pana acuma, dar nu stiu ce sa zic pe viitor avand in vedere ca deja incepe sa fie cam enervanta faza…

  2. eu personal nu prea vad cum s-ar integra un port USB avand in vedere ca orice interactiune cu mp3/poze/filme etc se realizeaza prin iTunes. Si o functie gen “import purchases” nu exista decat pentru Apps. Ori asta ar insemna ca se pierde orice ai copia prin usb la prima sincronizare.

  3. Atunci poate baga un port HDMI, ar fi foarte tare asa ceva. Pui tableta langa un TV wide si te uiti al ce vrei. Dar nu ar mai vinde cabluri AV. Poate e pus acolo doar ca sa induca lumea in eroare.

  4. Nu cred ca vor pune port HDMI, pentru ca viitorul este AirPlay, asta e parerea mea. Se va merge pe streaming direct de pe toate iDevices spre Apple TV si spre orice device care va sti AirPlay.