Prima Pagina iPhone 4 iPhone 4 in continuare indisponibil la Orange

iPhone 4 in continuare indisponibil la Orange

Dupa ce Orange a vandut intregul lot de terminale iPhone 4 in doar cateva ore de la lansarea in Romania, neoficial s-a anuntat ca saptamana aceasta va veni un alt lot pentru clientii care nu au apucat sa faca inca achizitia. Astazi e joi si deocamdata nu exista nici un fel de informatii care sa indice faptul ca Orange ar fi primit un alt lot de terminale si le-ar pune in vanzare saptamana aceasta prin magazinul online sau Orange Shop-uri. Mai mult decat atat, se pare ca Orange a scos de pe prima pagina bannerul dedicat terminalului iPhone 4 si singura modalitate de a ajunge la pagina dedicata terminalului este prin efectuarea unei cautari pe site sau accesarea acestei pagini.

Nu stiu daca Orange face rezervari pentru terminalul iPhone 4 in Orange Shop-uri, sau prin call center-ul magazinului online, oricum e cert ca in momoentul de fata nu exista terminale pe stoc si nici nu se stie cand vor fi disponibile acestea. Cand vor fi disponibile Orange va anunta probabil pe site insa nu se stie cate bucati vor avea si cate dintre ele sunt deja rezervate pentru clientii importanti.

 • Bine ca am luat atunci in prima ora. 🙂

 • sorin

  am fost marti la orange sa ma interesez de cand vine noul stoc de iphoneuri si sa ma pun pe lista de asteptare si au zis ca undeva prin decembrie-ianuarie vine un nou lot.deci pana atunci astepta,m…

 • tehmaestro

  Mie mi s-a spus ca in 3 saptamani, o luna .

 • Lol? Decembrie? come on.

 • tehmaestro

  Apropo, discutia mea cu reprezentantul orange a fost pe tema unui upgrade la iPhone 4 inainte de expirarea contractului minim pe 2 ani, semnat cand am luat iPhone 3G.
  Exact cum e la AT&T, exact cum e la orange UK si la multe alte companii ( acel upgrade eligibility pentru clientii existenti), mi s-a spus ca va exista o metoda de upgrade inainte de termen si la orange al nostru. Si cica oferta va aparea in 3 saptamani.

 • Robertddog

  Interesanta treaba cu upgrade la Iphone4.Astept cu nerabdare.Si eu am Iphone 3G,abonament pantera 20euro si imi expira in Dec 2011.Mai este destul pana atunci si un nou abonament,sunt prea sarac sa-mi fac.

 • tehmaestro

  Din ce am citit pe siteurile din afara, checkout att.com sau orange.co.uk , daca au trecut 18 luni din momentul cand ai facut contractul pe 2 ani, poti intra la aceasta oferta de upgrade.

 • catalin

  Daca iti deblochezi telefonul “oficial” la Orange banuiesc ca in continuare poti face upgrade direct la orice firmware nou doresti ca devine neverloked,nu/
  Banuiesc ca nu folosesc programelele obisnuite ci o metoda oficiala.
  La deblocat cineva la Orange pana acum/
  merci.

 • Da eu, odata deblocat nu mai poate fi reblocat.

 • catalin

  ok,mersi de raspuns zaone. Nu stiam daca sa am sau nu incredere in sistemul lor de deblocare.

 • Robertddog

  Cata a costat deblocarea si cand ai facut-o?Multumesc.

 • Gratuita pentru ca am achizitiona terminalul la pret standard.