iPhone 4 indisponibil in magazinul online, alt lot de terminale vine saptamana viitoare

iPhone 4 a ajuns in sfarsit in Romania insa nu a poposit prea mult in depozitele Orange pentru ca in cursul serii trecute si a diminetii de astazi intreg stocul pentru magazinul online a fost epuizat. Aseara modelul de 32GB a fost vandut in totalitate in doar o singura ora de la lansarea oficiala a iPhone 4 in Romania, iar astazi modelul de 16GB a fost scos si reintrodus din/in magazinul online de cateva ori pana cand in final a fost scos de tot. Cei de la Orange asteapta un nou stoc de terminale saptamana viitoare, insa nu se stie cate unitati vor fi si cate ore va tine acest nou lot.

Daca totusi doriti sa achizitionati un terminal nou puteti merge la unul dintre Orange Shop-urile listate aici si va puteti achizitiona un iPhone 4 insa numai daca incheiati un abonament nou. In Orange Shop nu puteti lua iPhone 4 la prelungire de abonament si din pacate nu il puteti achizitiona “la liber” deoarece Orange a decis sa nu vanda iPhone 4 fara abonament deocamdata.

16 COMENTARII

  1. Am facut rezervare pentru iphone 4 dintr-un magazin Orange, cu prelungire de abonament fara probleme. A zis ca trebuie sa vina saptamana viitoare si ca ma suna cand ajunge.

  2. Am fost eu intr-un orange shop si imi pot lua iphone 4 cu prelungirea abonamentului. Am intrebat, imi mareste abonamentul la pantera 20, iar iphoneul costa 230€. Luni inchei tranzactia