Terminalele iPhone 4 sunt livrate mult mai repede de catre Apple

Am asteptat mai bine de 3 luni insa iata ca in sfarsit a venit ziua in care Apple a redus timpul de asteptare pentru livrarea comenzilor facute in Apple Store Online pentru terminalele iPhone 4. Inca dinaintea lansarii efective a terminalului iPhone 4 paginile magazinelor online Apple din SUA/Europa/Asia afisau un timp de asteptare de minim 3 saptamani pentru livrarea unei comenzi pentru terminalul iPhone 4, insa iata ca astazi Apple a schimbat aceasta perioada de asteptare din 3 saptamani in 5 – 7 zile lucratoare. Din pacate pentru cei care asteata un terminal iPhone 4, perioada de asteptare a fost micsorata doar pentru americani deoarece in restul magazinelor online Apple perioada de asteptare a ramas 3 saptamani.

La mijlocul lunii august au aparut zvornui care sustineau ca Apple a marit semnificativ numarul de terminale iPhone 4 produse zilnic si iata ca acum la mai bine de 1 luna si jumatate vedem primele rezultate. Daca analizam putin situatia putem observa ca in Romania de exemplu Orange a avut un stoc initial de terminale iPhone 4 care s-a vandut repede, saptamana trecuta a primit un al doilea lot de terminale iar saptamana aceasta va primi un al treilea. Incet incet Apple incepe sa acopere cererea de pe piata si probabil pana la sfarsitul anului lucrurile vor reveni la normal, insa odata cu lansarea tabletei iPad 2 totul se va da peste cap si vom reveni la situatia de primavara trecuta.

27 COMENTARII

  1. Este o veste foarte buna pentru cei care inca asteapta sa achizitioneze un iPhone 4, dar mai bine ar “livra” mai repede si o rezolvare la problema senzorului de proximitate. Incepe sa-mi para rau ca am cumparat iPhone 4.

  2. iPhone 4 are doar 2 probleme: a pierderii semnalului si a senzorului de proximitate. Pentru mine, cea mai deranjanta problema este pb. senzorului…nu ma asteptam la asemenea probleme banale (dar in acelasi timp foarte importante) de la Apple…

  3. @Toni0: no way, it’s much better!! Asa am zis si eu la inceput. Dupa ce o sa pui mana pe un device o sa iti schimbi cu siguranta parerea. 🙂
    @Cr1st1one: eu nu am nici o problema cu senzorul de proximitate, poate ar trebui sa mergi cu el la garantie. Cu semnalul nu e chiar o problema faptul ca iti mai scade 1-2 liniute, atat timp cat nu ajungi in “no service” (ceea ce nu mi s-a intamplat pana acum)

  4. @TheDog: Ce sa-mi spuna la garantie? Ca nu stiu sa tin telefonul corect? Este o problema hardware (software nu prea vad o rezolvare, nici macar iOS 4.2 o rezolva)

  5. pai le arati ca nu se stinge ecranul cand apropii telefonul de fata sau acoperi senzorul — banuiesc asta e problema ta, nu?

  6. atat timp cat restul telefoanelor nu au aceasta problema e clar ca e o problema cu al tau, nu? nu conteaza ca e software sau hardware problema, ei trebuie sa ti-l faca ca doar pt asta exista garantia. Totul e sa le arati ca nu merge cum ar trebui.
    sorry for double post

  7. Folosesc IPhone 4 din luna august si pana acum nu am avut niciodata probleme cu senzorul de proximitate. Cunosc pe cineva care a luat un telefon din acelasi lot cu al meu care are aceasta problema. Tind sa cred ca sunt doar cazuri izolate. Eu n-am de ce sa ma plang, nici cu semnalul nu am avut nici un fel de problema.

  8. Senzorul funcționează când îl acoperi, dar in timpul unei convorbiri se întâmpla sa opresc microfonul, să apăs pe taste, să închid apelul etc.

  9. Am spus o prostie, am citit 4.0.1. Nu merge jb pe 4.1 pentru iPhone 4. E luat de la Orange? Ar trebui sa mearga fara probleme , sigur e activa cartela?

  10. Am citit treaba aia cu unlock si intelesesem ca vrei sa il decodezi. Deci este locked(codat) pe Orange si deocamdata nu ii poti face jailbreak pentru ca nu exista nici un program pentru asta. Nu poti sa ii faci nici restore la o versiune mai mica pentru ca nu ai SHSH.