AirStash: USB-ul portabil cu WiFi integrat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HrVFSopptns[/youtube]

AirStash este un nou gadget produs de o firma americana ce va pune la dispozitie pana la 32GB de fisiere oriunde oricand prin intermediul propriei retele WiFi. AirStash este un USB Stick dotat cu un chip WiFi, o baterie reincarcabila si un slot pentru carduri SD, astfel ca veti avea oricand acces la toate informatiile salvate pe el. Prin apsarea butonului WiFi de pe AirStash acesta creeaza o retea WiFi ce poate fi accesata chiar si de pe iDevices, iar dupa cum puteti observa din clipul video gadget-ul permite vizionarea filmelor, pozelor sau ascultarea unei melodii din interfata special facuta pentru iOS. AirStash se conecteaza la un PC ca orice USB stick normal iar in timpul conectarii acesta isi incarca bateria astfel incat informatiile de pe card vor fi tot timpul disponibile pentru voi.

Pe site-ul oficial dedicat AirStash nu scrie ce autonomie are bateria insa ma gandesc ca e vorba de cateva ore insa depinde cum anume folositi stick-ul. Observati din video ca produsul in sine este destul de mare, dar e normal avand in vedere ca incorporeaza un SD card reader, un chip WiFi, o baterie dar si componentele electornice pentru USB. AirStash cantareste doar 43 de grame, accepta carduri SD/SHDC iar WiFi-ul are o raza de “actiune” de maxim 50m.

Produsul arata foarte bine, insa din pacate are si un pret pe masura, adica va trebui sa scoateti din buzunar 100$ daca doriti sa il achizitionati.