Video: Panasonic Lumix Phone prezentat la CEATEC 2010

[viddler id=b61623d5&w=450&h=370]

Lumix Phone, noul smartphone al celor de la Panasonic a fost prezentat aseara in cadrul conferintei internationale CEATEC 2010 ce se desfasoara in Japonia. Terminalul a fost filmat de catre cei de la Engadget si aveti demonstratia in clipul de mai sus, iar eu unul sunt destul de dezamagit de acest terminale deoarece ma asteptam sa fie unul full touchscreen care sa aiba o sansa adevarata impotriva smartphone-urilor actuale. M-am asteptat probabil la prea multe din partea celor de la Panasonic si daca nu ma indoiesc nu sunt singurul, oricum cel putin din punct de vedere hardware terminalul pare interesant.

  • 3.3-inch LCD screen with 854×480 resolution;
  • “Mobile VenusEngine” for HD images;
  • camera with 13MP CMOS sensor;
  • microSDHC slot;
  • Wi-Fi;
  • DLNA support;
  • size: 116×52×17.7mm, weight: 146g.

Eu unul ma astept ca tot mai multe companii sa intre pe piata smartphone-urilor cu terminale foarte bine dotate, capabile sa concureze cu ce este acum pe piata deoarece asta ii va motiva pe toti sa vina cu lucruri cat mai noi, mai interesante si mai utile pentru noi. Din punctul meu de vedere acest terlefon de la Panasonic ramane undeva in “background” pentru ca nu e nici pe departe un contracandidat serios pentru iPhone 4, Nexus One, HTC Desire HD sau altele.

7 COMENTARII

  1. Da, dupa ce l-am vazut am zis clar ca va fi achizitionat pentru aparatul foto in principal si apoi pentru functia de telefon. Insa nu stiu cati utilizatori merg in general pe principiul asta si sacrifica din performantele telefonului pentru o camera foto puternica.
    In orice caz configuratie este totusi puternica, ma itnreb ce isstem de operare are..conteaza foarte mult si il poate trage in jos sau ridica pe piata:)

  2. @Raluca: Android 2.2 are. Sa nu uitam totusi ca principala piata de desfacere e Japonia si poate japonezii au alte standarde in ceea ce priveste telefoanele.