Air Display: Aplicatia care transforma iDevice-ul tau intr-un al doilea monitor

Air Display este o noua aplicatie pentru iPad/iPhone/iPod Touch care va permite sa folositi iDevice-ul vostru ca si un ecran secundar pentru un Mac sau PC. Aplicatia este special facuta pentru a extinde cuprinsul ecranului si pe terminalul vostru in loc sa afiseze aceeasi imagine ca si pe monitorul principal. Practic veti putea extinde imaginea ecranului vostru si pe  ecranul iDevice-ului iar pe partea extinsa pe iDevice veti putea folosi touch-ul pentru a interactiona cu obiectele aflate acolo. Aplicatia va permite sa desenati/scrieti atat pe Mac OSC cat si in Windows folosind touchscreen-ul terminalului vostru, insa veti putea deschide/inchide aplicatii, face scroll sau folosi alte functii ale sistemelor de operare.

Air Display va fi probabil cea mai buna modalitate de a adauga pe un al doilea ecran toate lucrurile care in mod normal nu va incap pe cel principal. Iata cateva functii ale aplicatiei :

  • Fill your iPad screen with your utility apps, like iChat, Mail, iCal, and Calculator.
  • Amaze your friends by playing Flash animations on your iPad!
  • Graphic design: Make Photoshop and Illustrator usable on your laptop by putting your tool palettes on the iPad screen.
  • Music: Use your iPad as the ultimate control surface for Logic or Pro Tools.
  • Programming: Use the extra display area for such auxiliary development tools as Console, Terminal, and the Debugger.
  • Business: Move all of your iWork and Office palettes and inspector windows onto the iPad, and let your document fill the screen.
  • Find your own uses.

Aplicatia Air Display pentru iOS functioneaza doar pe baza unei aplicatii/program server ce poate fi descarcat/a de aici. Aplicatia este compatibila cu orice versiune de iOS peste 3.1, cu Mac OSX minim 10.5.8 si cu Windows XP/Vista/& 32/64 bits. Daca aplicatia vi se pare interesanta atunci va trebui sa scoateti 7.99€ din buzunar pentru a o achizitiona din Ro AppStore de aici.