Vodafone Germania ar putea vinde iPhone 4 luna aceasta, urmeaza si Romania?

Un site din Germania a anuntat astazi ca operatorul Vodafone ar putea vinde iPhone 4 in Germania prin reteaua proprie de magazine incepand cu data de 28 octombrie 2010. Daca Vodafone va lansa iPhone 4 in Germania atunci exclusivitatea T-Mobile va lua sfarsit iar Germania va intra in lista tarilor unde Apple a ales sa renunte la exclusivitatea cu operatorii traditionali in ideea de a extinde piata pentru terminalul iPhone 4. In Romania au existat inca din vara zvonuri care indicau faptul ca operatorul ar putea lansa terminalul iPhone 4 in luna noiembrie a acestui an cand exclusivitatea Orange privind vanzarea iPhone in Romania ar putea lua sfarsit.

Eu personal nu cred ca Vodafone ar lansa iPhone 4 in Romania, desi ei ar fi dat de inteles ca ar putea-o face prin lansarea unui site unde distribuie cartele micro-SIM abonatilor proprii. Stiu ca sunt multi printre voi care asteapta iPhone 4 la Vodafone insa un raspuns clar pot oferi doar oficialii Vodafone Romania iar ei nu vor da astfel de detalii.

2 COMENTARII

  1. microsimul este pentru a nu pierde clientii existenti care deja au sau isi vor procura iphone4. cat despre aparitia la vodafone…..daca il aduc ca pe 3gs dupa nu stiu cat timp, la un pret destul de ridicat….nu stiu cat va prinde….
    parere personala evident 🙂

  2. la vodafone deja exista cartele microsim, si se dau moca la cei care au minim 1 an vechime in retea. Ramane sa vedem cand si daca o sa aduca si i4