Tutorial: Jailbreak iOS 4.1 pe iPhone 3G si iPod Touch 2G cu redsn0w 0.9.6 pentru Windows

Astazi Dev Team a lansat noua versiune a redsn0w 0.9.6 care este compatibila cu Windows, deci toti posesorii de iPhone 3G si iPod Touch 2G vor putea face jailbreak pentru iOS 4.1 cu acest program. Daca NU sunteti deja pe iOS 4.1 si aveti nevoie de decodare atunci NU FACETI UPDATE la iOS 4.1 pentru ca veti actualiza si baseband-ul telefonului iar in momentul de fata nu exista o solutie de decodare pentru baseband-ul din iOS 4.1! Asteptati pana apare PwnageTool pentr Mac. Posesorii de iPod Touch 2G MC(bootrom nou) vor avea un tethered jailbreak, cei non-MC vor avea un untethered jailbreak.

Daca in timpul jailbreak-ului terminalul sta mai mult de 20 de secunde la “waiting for reboot” atunci scoatei cablul din terminal si reintroduceti-l fara sa opriti redsn0w pentru a rezolva aceasta problema. Dev Team recomand folosirea porturilor USB din spatele calculatorului pentru a evita orice fel de probleme.

Pasul 1

Descarcati redsn0w 0.9.6 beta de aici : [download id=”89″]

Pasul 2

Downloadati firmware 4.1 de aici :

iPhone 3G (308 MB)
iPod Touch 2G (332 MB)

Pasul 3

Deschideti redsn0w si apasati browse apoi deschideti firmware-ul downloadat. ATENTIE!! firmware-ul sa aiba extensia .ipsw.

Pasul 4

Apasati next si bifati optiunile dorite de acolo, inclusiv cele pentru activarea multitasking, wallpapers. Daca bifati activarea procentajului bateriei tineti minte ca il puteti dezactiva din Settings>General>Usage.

Pasul 5

Introduceti telefonul in DFU Mode folosind tutorialul de aici, apoi apasati next din nou pentru a implementa jailbreak-ul.