Video: Limesn0w – noua solutie de decodare de la geohot?

17


Acum 2 zile geohot a lansat solutia de jailbreak denumita limera1n si multa lume era de parere ca in curand vom avea si o solutie de decodare tot de la geohot insa sub numele de limesn0w. Astazi a aparut pe Twitter un video in care este demonstrata o posibila decodare facuta pe baseband-ul 05.15.01(din iOS 4.2) folosind o posibila solutie de decodare numita “sn0w” si instalata prin intermediul aplicatiei limera1n dintr-un iPhone jailbroken. Desi totul pare real, s-ar putea sa fie un fals deoarece in timpul filmarii cartela este scoasa si introdusa abia dupa ce se face “decodarea”. Telefonul respectiv ar putea fi unul neverlocked si toata aceasta demonstratie ar putea fi falsa asa ca va recomand sa o priviti cu oarecare incertitudine.

Pe de alta parte limesn0w.com este inregistrat deja cu aceleasi date ca si limera1n.com(adica ale lui geohot) insa la accesarea limesn0w.com apare mesajul “This will never be real. Media, understand it. ~geohot”.  Parerea mea este ca demonstratia ar putea fi adevarata si ca aceea este solutia de decodare de la geohot denumita limesn0w.

UPDATE: Acest video pare a fi fals pentru ca numele T-Mobile A apartine operatorului T-Mobile din Austria, o tara pe care geohot probabil nu a vizitat-o vreodata. Pe de alta parte persoana care l-a facut ar putea fi un tester al lui geohot, deci nu se stie … limesn0w.com e inregistrat totusi pe numele lui geohot.