Video: Limesn0w – noua solutie de decodare de la geohot?


Acum 2 zile geohot a lansat solutia de jailbreak denumita limera1n si multa lume era de parere ca in curand vom avea si o solutie de decodare tot de la geohot insa sub numele de limesn0w. Astazi a aparut pe Twitter un video in care este demonstrata o posibila decodare facuta pe baseband-ul 05.15.01(din iOS 4.2) folosind o posibila solutie de decodare numita “sn0w” si instalata prin intermediul aplicatiei limera1n dintr-un iPhone jailbroken. Desi totul pare real, s-ar putea sa fie un fals deoarece in timpul filmarii cartela este scoasa si introdusa abia dupa ce se face “decodarea”. Telefonul respectiv ar putea fi unul neverlocked si toata aceasta demonstratie ar putea fi falsa asa ca va recomand sa o priviti cu oarecare incertitudine.

Pe de alta parte limesn0w.com este inregistrat deja cu aceleasi date ca si limera1n.com(adica ale lui geohot) insa la accesarea limesn0w.com apare mesajul “This will never be real. Media, understand it. ~geohot”.  Parerea mea este ca demonstratia ar putea fi adevarata si ca aceea este solutia de decodare de la geohot denumita limesn0w.

UPDATE: Acest video pare a fi fals pentru ca numele T-Mobile A apartine operatorului T-Mobile din Austria, o tara pe care geohot probabil nu a vizitat-o vreodata. Pe de alta parte persoana care l-a facut ar putea fi un tester al lui geohot, deci nu se stie … limesn0w.com e inregistrat totusi pe numele lui geohot.

17 COMENTARII

  1. zaone…Modelul din acel iPhone e cu terminatie DN , ceea ce inseamna ca e din Germania / Olanda / Austria unde numai T-mobile poate vine iPhone codat pe reteaua proprie. Dupa cum se vede si in video, telefonul intra pe reteaua T-mobile A – Austria . Rezulta ca totul este un fals ordinar.

  2. Austria Carrier: T-Mobile MB490DN/A MB497DN/A MB501DN/A MC139DN/A MC140DN/A MC141DN/A MC142DN/A

    Si dupa cum vedeti are MC139DN

    @emil dupa cum ziceai 🙂

  3. la IDDID de ce nu scrie nimica?

    pai si daca e din austria ce? nu putea sa si-l ia de acolo? sau poate are un friend acolo care i-a facut cadou un iP4 pentru teste, na!!

  4. @zaone, si eu pot sa am domeniu pe numele lui Geohot :))

    Si btw, Created on: 27-Mar-10 deci probabil l-a rezervat acu ceva vreme, inainte sa se “retraga” si acu unii lanseaza fake-uri in numele lui 😛

  5. In Austria sunt 2 operatori care comercializeaza iphone. Orange si T-mobile.

    Eu am 3GS din Austria ( de la Orange ) iar modelul este MC139DM.
    S-ar putea ca si acel telefon sa fie de la Orange si demonstreaza ca functioneaza decodat pe T-Mobile.

  6. pe de alta parte geohot a fost anul acesta in europa mai precis in germania unde chiar a avut unele intalniri cu hackeri iphone. nu e exclus sa fi trecut si prin austria sau sa fi imprumutat o cartela la una dintre aceste intalniri ….

  7. baieti a aparut limera1n RC1b

    limera1n, 6 months in the making
    iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G
    4.0-4.1 and beyond+++
    limera1n is unpatchable
    untethered thanks to jailbreakme star comex
    brought to you by geohot
    hacktivates
    Mac coming in 7 years
    donations keep support alive
    zero pictures of my face