Prima Pagina Apple iOS 4.1.1 va rezolva un bug al aplicatiei Clock

iOS 4.1.1 va rezolva un bug al aplicatiei Clock

iOS 4.1.1  va fi lansat in viitorul imediat de catre Apple si motivul oficial al acestei lansari il constituie repararea unui bug care impiedica aplicatia clock sa functioneze corect. Se pare ca Apple a calculat gresit schimbarile timezone-urilor de pe glob, astfel ca australienii s-au trezit cu un bug foarte suparator si spun trezit pentru ca terminalele iPhone cu iOS 4.1 instalat activau alarmele setatte in aplicatia Clock cu o ora mai devreme decat erau ele setate. Mai rau decat atat, se pare ca uneori alarmele porneau singure indiferent de ora la care au fost setate iar asta i-a cam suparat pe australieni asa ca Apple se “grabeste” acum sa rezolve problema.

“We’re aware of this issue and already developed a fix which will be available to customers in an upcoming software update,” Apple said.

Desigur ca acesta este pentru Apple un motiv foarte bun sa lanseze un iOS update ce va bloca cel mai probabil untethered exploit-ul folosit de comex in greenpois0n si limera1n, deci e recomandabil sa va salvati acum SHSH-ul pentru iOS 4.1. Daca Apple blocheaza acest exploit acum atunci pentru iOS 4.1 comex va trebui sa foloseasca alte “gauri” pentru a face un jailbreak untethered compatibil cu toate terminalele. Aveti grija in seara aceasta cu restore-ul din iTunes pentru a nu va trezi ca faceti update la iOS 4.1.1 din greseala.

 • Me

  Pai si la noi, Romania e pe alt fus orar, adica +3 (in loc de +2)…

 • prn

  pentru ca e ora de vara adica +1 😉 de asta overall e +3

 • TheDog

  exact prn.. in ultimul weekend din octombrie se revine la GMT+2

 • S37hhh

  Rofl fix ptr… ceas! Yeap, clar!

 • Me

  …pai, eu setez ora cum e normal si cand trece de 12 p.m. sare o ora in plus….vad ca si apelurile dintr-o zi, le afiseaza in ziua urmatoare ca fiind din in acea zi facute….Cred ca o sa fac update la 4.1.1…