iPhonc – Rezultatul combinatitei dintre un iPhone si un Magic Mouse

Stim deja ca in China exista poate cei mai inventivi oameni de pe planeta care sunt in stare sa copieze sau sa cloneze aproape orice exista pe piata in momentul de fata. Defapt unii dintre ei sunt atat de inventivi incat uneori produsele lor trec peste limitele imaginatiei si unul dintre aceste produse este iPhonc reprezentat in pozele din acest articol. iPhonc este un telefon rezultat din combinatia produselor Magic Mouse si iPhone, ambele de la Apple. Dispozitivul arata destul de ciudat insa functioneaza, este disponibil pentru achizitie in China si are un ecran de 2.4 inch(fara touchscreen as zice din moment ce are taste fizice),  are o camera capabila sa filmeze video in format HD si aici se opresc lucrurile interesante.

Foarte foarte inventivi chinezii astia, ma intreb ce au de gand sa mai “mutileze” in viitorul apropiat. Poate un TrackPad cu ecran LCD?

4 COMENTARII

  1. Nu prea este o combinatie dintre iPhone si Magic Mouse, se pare ca e o combinatie intre Magic Mouse, un dispay si un sistem de operare copie iOS (chinezesc).

  2. Are si touch screen. Iconitele din partea inferioara a ecranului indica asta. Si cam toate copiile au touchscreen, indiferent daca au butoane fizice sau nu (eu am vazut la o copie dupa un nokia n95)…