Cel mai scump iPhone 4 costa 8 milioane $, rezolva problema cu semnalul

iPhone 4 este deja cel mai scump smartphone de pe piata, insa cel din imaginea de mai sus valoreaza 8 milioane $ si este la fel de sau poate chiar mai scump decat o casa aflata intr-una dintre cele mai bune zone din Los Angeles sau New York. Aparatul de mai sus este acoperit cu 500 de diamante care totalizeaza 100 de carate iar logo-ul Apple de pe spatele aparatului este acoperit de inca 53 de diamanate. Pentru 8 milioane $ propabil ne-am putea cumpara peste 10.000 de terminale iPhone la pret intreg, insa toate ar avea o problema pe care aceasta bijuterie sigur nu o are, problema cu semnalul. Diamantele acopera antenele si posesorul sau va putea sa isi foloseasca telefonul fara grija c ar putea ramane fara semnal.

Lasand gluma la o parte trebuie sa recunoastem ca unii oameni sunt mult prea excentrici, mai ales in periode de criza.

19 COMENTARII

  1. Meh…
    Nu prea ma atrage, astept varianta Ferrari sau cea pe diamante roz.

    Cred ca o sa-mi iau unu’ totusi, ca mi-am pierdut bucata de carton cu care-mi tineam usa deschisa la sufragerie…

  2. cam grea matematica asta,daca acest telefon costa 8 mil cum cumperi tu 1000,poate 10 mii ca doar nu costa unul 8000 de$,dar ma rog,ce pretentii sa am.,.,.,

  3. draga zaone o spun si eu cum mi-ai spus-o tu mie cand citez mi-ai dat ban pentru nimic si mai facut Prost,in mesajul din bann(pentru ca te-a deranjat pe tine contrarierea mea cu privire la indemnurile tale de a cumpara telefoane de la orange)Trecand peste toate astea,daca ai un site si te ocupi de el,putina cultura generala nu strica,nu exista anunt de al tau fara greseli de ortografie…nu ca as fi eu ala destept,dar cel putin nu ma dau,doar le observ..

  4. Cine se da destept? Greseli apar intotdeauna oricat de “destept” ai fi si te rog sa nu imi spui tu acum ca esti omul perfect care face lucrurile fara cusur. Ban ai luat probabil pentru ca m-ai luat la misto, exact cum ai facut si in comentariul anterior.

  5. chc3, esti jenant! Poate ar trebui sa-ti revizuiesti chiar tu ortografia, uita-te mai bine putin… “Prost” (scris intre ghilimele si cu initiala majuscula pentru ca fac referire la modul in care sustii ca te-a insultat zaone – o prima lectie gratuita, te las pe tine sa-ti descoperi celelalte ineptii!) este un apelativ pe care nu l-a utilizat zaone, sunt sigur, insa parerea mea e ca putea fara retineri sa te faca nesimtit.
    zaone, ai toata stima si aprecierea mea personala pentru eforturile pe care le depui pentru noi toti, cu toate neajunsurile pretinse de altii!
    Multumim ca existi! Esti minunat!
    chc3, nu te mai deranja sa ne insotesti, te rugam!