PwnageTool va face untethered jailbreak pentru viitoarele versiuni de iOS

MuscleNerd a anuntat astazi prin intermediul contului sau de pe Twitter ca Dev Team a gasit o metoda prin care exploit-ul din limera1n si exploit-urile lui comex vor fi folosite pentru a face untethered jailbreak tuturor versiunilor viitoare a iOS. Aceasta “descoperire” va functioa exclusiv pe versiunile de iOS dedicate iDevice-urilor cu chip-ul A4 adica iPad, iPhone 4 si iPod Touch 4G, iar pentru restul vor trebui sa gaseasca alte exploit-uri. Aceasta implementare va functiona pe viitor pentru o perioada nedeterminata sau pana cand Apple va decide sa modifice versiunea de bootrom din iDevice-urile A4, insa acest lucru poate fi facut doar prin modificari hardware adica nici un terminal de acum nu va fi afectat ci doar cele vare vor fi produse cu noul hardware.

Din pacate posesorii de iPhone 3GS cu bootrom nou sau vechi nu sunt inclusi in aceasta noua implementare a exploit-urilor asa ca viata voastra a devenit putin mai grea avand in vedere ca pentru aceste terminale vor trebui gasite exploit-uri separate. Noua versiune a PwnageTool ar trebui sa fie disponibila astazi sau cel tarziu maine.

24 COMENTARII

  1. Zaone , cand apare PwnageTool poti sa faci tu un cosum .ipsw pentru iOS 4.1 fara activare. doar sa pastreze basebands, si sa il urci pe site ?

  2. Am explicat deja ca nu pot face asta, nu e tocmai legal. Incalc drepturile de autor al celor de la Apple prin distribuirea unui astfel de custom ipsw. De ce crezi ca Dev Team nu ofera direct custom ipsw si in schimb iti da un program care modifica firmware-ul? Daca dadeau custom ipsw-urile ei atunci acum erau plini de procese din partea Apple.

  3. Eu am tot incercat sa instalez MAC OS in virtual box si in vmware dar nu am reusit. In virtual box se instaleaza ruleaza, descarc fisierul .dmg dar cand sa il deschis primesc errori si se blocheaza.

  4. @SbT eu am incalcat deja multe drepturi de autor, asa ca o sa fac eu unul.

    Sa imi spui unde sa iti trimit link-ul dupa ce apare.

  5. zaone sper ca nu te supar…dar am facut eu un tutorial despre cum se poate instala mac os x pe un pc…uite si link :
    cred ca mai multi ar vrea sa stie….si ofer si suport tehnic pentru orice e legat de instalarea mac os x pe pc 🙂

  6. Ce ai explicat tu acolo e PREA complicat si inutil. Mac OS X poate fi instalat in VMWare mult mai usor. Cautati pe YouTube si veti gasi tutoriale pentru orice vreti voi in legatura cu chestia asta.

  7. am o problema, vreu sa fac restore la 3.1.3 si nu pot salva SHSH, imi da ceva eroare: CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPhone3GS 4.0.1 (8A306) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE.

    iphone 3gs 8gb IOS 4.0.1

    ceva sfaturi mi-ar prinde bine. Multumesc.

  8. Zaone am observat ca multi utilizatori cer asta adica un tutorial cu instalarea mac cu wmware cred ca ar fi super daca ai face unul asa nu ar mai utilizator care sa ceara ipsw de la cineva cu mac daca ar avea instalat mac os

  9. Asta e o vrajeala penibila. Pustiul ala, Geohot a gasit calea aia catre ceva hardware, imposibil de modificat pana in prezent de Apple si acum apare Musclenerd care spune ca a cumulat toate hack-urile si a gasit solutia universala…