Prima Pagina Greenpois0n limera1n vs greenpois0n – care e mai bun pentru autonomia bateriei?

limera1n vs greenpois0n – care e mai bun pentru autonomia bateriei?

Cu cateva zile in urma am scris un articol in care va atentionam ca folosirea solutiei de jailbreak limera1n facuta de geohot ar putea avea efecte negative asupra autonomiei bateriei terminalului vostru. Atunci mi-am bazat afirmatiile pe unele informatii descoperite pe site-uri straine in care diferiti utilizatori reclamau faptul ca autonomia bateriei a scazut considerabil dupa jailbreak-ul cu limera1n. Atunci sugeram folosirea greenpois0n ca solutie alternativa pentru aceasta problema si spuneam ca voi reveni cu detalii de indata ce ma voi convinge in legatura cu detaliile privind aceasta problema.

Am testat ambele solutii pe parcursul catorva zile si pot sa spun ca intre ele este o diferenta minora in ceea ce priveste autonomia bateriei, iar solutia de jailbreak care s-a dovedit a avea un impact mai mic asupra autonomiei a fost limera1n. Cu limera1n am o autonomie a bateriei la fel de buna precum cea inregistrata atunci cand aveam jailbreak facut cu solutia de pe jailbreakme.com, iar cu greenpois0n as putea spune ca bateria parca tine ceva mai putin. Diferenta dintre ele NU este majora asa ca ramane la atitudinea voastra sa folositi oricare dintre aceste 2 solutii. Nu uitati ca greenpois0n RC4 va fi disponibil in curand si e posibil sa vina cu ceva imbunatatiri.

 • Cr1st1one

  Nici nu ar avea cum sa fie diferente in ceea ce priveste autonomia bateriei pentru ca in fond solutia de jailbreak este aceeasi, doar aplicatia desktop difera.

 • Poison

  Consider ca greenpois0n este mai atent facut, iar bateria este la fel ca atunci cand nu aveam jailbreak. Am incercat ambele versiuni, dar limera1n mi-a lasat un gust amar. Tin sa precizez ca nu am nici un mobilesubstrate.

 • cucubau

  scuze de offtopic dar am o nelamurire la care nu am gasit raspuns in FAQ: ce inseamna shsh?

 • E un fisier fara de care nu poti face restore la iOS 4.x indiferent ce terminal ai. Daca ai iPhone 3GS atunci ai nevoie de el pentru a face restore si la iOS 3.x.

 • Marian

  De abia am asteptat articolul acesta si cu parerea ta. Si eu sunt de aceeasi parere, cel putin eu nu am avut nici o problema cu limera1n, plus ca de cand am 4.1 am observat o inbunatatire a autonomiei bateriei.

 • adyitalianu

  Si eu am testat ambele solutii de jailbreak pe iPod Touch 4 si pot spune ca limera1n s-a dovedit mai bun. Bateria ma tine mai mult, cydia se deschide f. rapid și conectarea la wireless se simte a fi mai buna, cu viteza mai mare!

 • pagaman1

  Eu vin cu o alta intrebare ref. la “ultrasn0w 1.1-1”

  Voi aveti probleme cu “ultrasn0w 1.1-1” ????

  Detin un iPhone 4 32gb FW 4.1 cu BB 01.59.00 si de cate ori inchid si reaprind telefonul pe ecran apare “NO SERVICE” (din 10 restarturi ,doar de 5 ori a luat retea ,in rest NO SERVICE)

 • code4power

  Salut prieteni. Am un AiFON 3GS/iSO 4.0.1 si vreau sa trec la 4.1. Tin sa precizez ca telefon este softunlock! Asa ca pana in momentul de fata, este solutii de, Activare, Jailbreak si Unlock?

 • Razvan

  Mie nu-mi apare Facetime in settings>phone, am jb cu greenpoison pt ca cu limera1n nu aveam semnal dupa primul restart, imi dadea no service si disparea si carrier. Folosesc Vodf

 • Nu, nu este, mai asteapta cateva zile.

 • CoolZone

  Am mentionat in threadul mai vechi faptul ca imi scadea cu 3 procente bateria pe timpul noptii (7 ore si jumatate). Cum am dezactivat Notifications, a ramas tot la 100% dupa aceeasi perioada de timp scursa. (jailbreak cu limera1n)

 • Radu

  Am jailbreak cu limera1n si sunt multumit de autonomia bateriei. Singura problema e cu hacktivarea. Din cauza ei nu pot activa facetime cu mitime pe un Iphone 4 blocat pe at&t. Mi-am comandat zilele trecute un microsim de at&t.Dupa ce il primesc am sa incerc un jb cu greenpois0n.

 • Alex

  Dar diferenta intre iphone 4 cu jail si unul fara ? Oare cit consuma in plus cel cu jail !! ,,

 • cezarica

  E mult 7% in standby pe o perioada de 12 ore?

 • Am lasat propriul iPhone 4 aseara cu 71% la baterie si acum mai are 51%. Usage de maxim cateva minute. E mult sau putin? Jailbreak cu limera1n.

 • alex

  mult ,deja am patru zile cu iphone 4 si mai am 22% din baterie,cred ca-l duc in 5 zile … folosit doar pentru presa online si 7,8 telefoane pe zi a cite 4,5 minute convorbirea ,mentionez ca am renuntat la Push este pe manual .