Prima Pagina iPhone 4 iPhone 4 disponibil de 3 zile la Orange

iPhone 4 disponibil de 3 zile la Orange

Daca ati urmarit zaone.ro pe parcursul weekend-ului atunci ati observat cu siguranta ca versiunea de 16GB a terminalului iPhone 4 a fost constant disponibila la Orange pe parcursul acestor zile. Terminalul a fost intermitent indisponibil in oferta Orange, adica noaptea nu era prezent insa pe parcursul zilei puteati comanda unul fara nici o problema si situatia se repeta astazi deoarece terminalul este in continuare disponibil. Nu stiu daca Orange s-a speriat de anuntul celor de la Vodafone si a reusit sa aduca un lot mare de terminale in tara sau poate comenzile sunt putine si nu reusesc sa vanda ce au acum pe stoc, totusi cert e ca iPhone 4 poate fi achizitionat cel putin din magazinul online al Orange.

Vodafone a anuntat acum 4 zile ca va comercializa terminalul iPhone 4 in Romania si probabil cei de la Orange incep(intr-un tarziu) sa simta concurenta si in domeniul iDevice-urilor.

 • Ovi

  Mai mult ca sigur cei care vroiau sa ia iPhone 4 de la Orange si decodat sa-l foloseasca in Vodafone, sigur asteapta sa lanseze Vodafone iPhone 4 ­čÖé Deci mai bine zis… in sfarsit clientii Orange pot comanda iPhone 4 ­čśÇ

 • catalin

  Concurenta e de vina. Am intrebat la vodafone si le au pe stoc insa nu stiu ce mai asteapta. Poate daca la vodafone vor fi cu cativa euroi mai ieftine atunci vor lua masuri si cei de la orange si totul va fi spre avantajul nostru,cred.

 • adi

  totusi de 32GB ce se mai aude?

 • iuliuli

  am ├«ntrebat si eu la un magazin Vodafone c├ót mai dureaz─â pana intra la v├ónzare si mi-au zis ca dureaz─â…….am mai ├«ntrebat dac─â e vorba de zile, saptam├óni pana ajunge la ei…..r─âspuns, LUNI DE ZILE ­čÖé

 • SUNRIS3

  la vodafone costa 40 mil de 16 gb la liber;)

 • catalin

  acum nu mai e disponibil.

 • Stie cineva cand soseste lotul de telefoane???