iPhone 4 oficial la Vodafone Romania!

Vodafone Romania tocmai a anuntat prin intermediul contului oficial de pe Twitter ca terminalul iPhone 4 va fi disponibil in curand si prin intermediul retelei proprii de magazine din Romania! Deocamdata nu exista nici un fel de detalii privind aceasta oferta insa cei de la Vodafone promit ca vor oferi mai multe detalii in curand. Daca doriti sa stiti cand va fi iPhone 4 disponibil la Vodafone atunci puteti sa va inscrieti in formularul de pe site-ul Vodafone pentru a fi notificat.

So… cine asteapta iPhone 4 de la Vodafone?

UPDATE: Iata si comunicatul de presa de la Vodafone.

Bucuresti, 14 octombrie 2010 – Vodafone Romania va lansa iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai mare rezolutie a ecranului disponibila pana in prezent la un model de telefon, in urmatoarele luni. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.vodafone.ro/iphone. Mai multe informatii despre iPhone 4 sunt disponibile la www.apple.com/iphone.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.819.000 clienti, la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, la 30 iunie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

UPDATE 2: Se pare ca Vodafone a introdus un nou camp in pagina unde se fac inscrierile pentru notificarile privind disponibilitatea terminalului. Vodafone doreste sa afle din ce orase doresc sa cumpere clientii terminalul probabil pentru a-si face o oarecare idee cu privire la locurile unde ar trebui sa lanseze initial terminalul.