Prima Pagina Apple iPhone 4 la Vodafone cu 350 de euro? Iata dovada!

iPhone 4 la Vodafone cu 350 de euro? Iata dovada!

Umbla ceva zvonuri in legatura cu pretul terminalului iPhone 4 la operatorul de telefonie mobila Vodafone si documentul de mai sus vine sa intareasca speculatiile unora privind un pret de 350€ pentru achizitionarea unui iPhone 4 de la Vodafone. In imaginea de mai sus aveti o copie scanata a ceea ce pare a fi un act aditional semnat astazi pentru achizitionarea unui iPhone 4(probabil de 16GB) la prelungirea unui abonament pe 24 luni plus activarea extraoptiunii Internet Mobil 1GB de 11.99€ lunar. Nu stiu pentru ce abonament s-a facut prelungirea sau ce valoare avea acesta insa va puteti face o idee asupra preturilor ce vor fi comunitate de Vodafone la lansarea terminalului.

Daca actul e adevarat atunci e clar ca Vodafone comercializeaza deja iPhone 4 in Romania pentru persoane juridice si ramane de vazut cand vor incepe sa vanda si persoanelor fizice terminalele. Actul aditionat a fost trimis de catre o persoana care sustine ca a achizitionat astazi terminalul si si-a dat acordul pentru publicarea actului.

 • cata_sto

  Daca cel care a achizitionat iphone-ul e persoana juridica si a dat 350 de euro banuiesc ca avea si un abonament destul de mare, so, probabil pentru noi muritorii de rand o sa fie mult mai scump. asteptam sa vedem.

 • catalin

  Cred ca ab este intradevar mare.Practic tot aceeasi mancare de peste este ca la orange,ab de 29,2 ani 219 cel mai mic.Iar la vodafone la fel va fi.Cel putin eu nu prea sunt increzator.

 • scalpel_diem

  poate sunt partinitor dupa ani de zile de “teapa” la vodafone, dar sincer totul la ei este de tot …, incepand cu reclamele si terminand cu “acte aditionale” de jecmaneala maxima ca mai sus. Eu am prelungir un abonament de 20 euro la orange si am luat 32-ul cu 288 si puteam pe cel de 16 la 180 euro. o mica mare diferenta ;)…in fine, incerc sa uit perioada “roshie” si sa ma bucur de telefon intr-o retea zic eu decenta…

  offtopic…am fost sa imi pun 3M Vikuiti…nu am cuvinte…nu crezi ca are folie pe el…la 60 ron fatza spate si la gradul de transparentza si feeling pe care l-am observat, ishield ar trebui sa fie gratis:)…nu stiu cat o sa reziste in timp, cate “suruburi” si “chei” “ishield” suporta, dar cred ca este o alternativa viabila si posibil mult mai buna

 • Sa fim seriosi, e doar un act aditional semnal de o persoana. Vodafone nu a anuntat inca preturile pentru persoanele fizice asa ca aveti rabdare.

 • andrei

  azi am aflat ca pretul pentru persoane juridice este de 450 de euro. cel putin pentru tipul acela de abonament. pentru persoanele fizice pretul va fi de 800 de euro la liber. si intr-adevar pentru persoanele juridice deja se comercializeaza.

 • IzzI

  Nu se laudau ca o sa fie mai ieftin ca la portocala… ?

  Tot pantera de 29 mi se pare mai convenabil, doar ca NIMENI nu e pe orange si… eu am la cosmote abonament nelimitat + 400 minute nationale, cu 21 Euro (wnw inclus) ((era oferta acum 3 ani cand mi-am facut abonamentu)) …

  Ar fi o prostie sa renunt la el, nu?

 • Catalinc7

  E vorba de un abonament de grup pentru 30 numere, de 600€. Este si unul de date cu vpn si 2 puncte cu internet. Plus o vechime in retea de 13 ani.

 • Deci tu platesti 600 euro pe luna la ei, ai prelungit pe 2 ani si ai activat si optiunea aia si tot au cerut 350 euro?

 • scalpel_diem

  quod erat demonstrandum 😉

 • Catalinc7

  600€ pt 30 numere. Iar ab de net deja am de 1gb. La liber mi sa zis ca va fi intradevar pe la 700-800€.

 • catalin……

  deci pt persoane juridice la vodafone iphone 4 la Liber va fi 450€????

 • scalpel_diem

  da catalin, si ca in bancul cu bicicleta, nu ti se vor lua, ci ti se vor da…in Maximia :)))…intre ce fac astia si datu’n cap pe strada mai e doar un pas 😉

 • catalin……

  rectific. am crezut ca s-a sters ultimul post ca tst de pe iphone si merge mai greu. am vazut ca daca va fi 450€ va fi la abonamente speciale. si da ai dreptate…. 450€ la liber poate in Maximia.

 • cezarica

  Eu am abonament business vechi de pe vremea Dialog (adica de peste 10 ani sigur), iar cand am luat 3GS-ul nu am beneficiat de cine stie ce reducere, cel putin cum ar fi fost firesc. Am dat doar vreo 500 lei si prelungit un numar pe 2 ani, binenteles mi-au bagat pe gat extraoptiunea My SmartPhone cu 500MB la 10 euro pe luna, ca altfel era vreo 500 euro asta la prelungire pe 2 ani… Daca trag linie si adun e fix pix, adica acelasi pret daca il luam din alta parte cu banul jos. La Orange fidelitatea e o gluma proasta, ca defapt e acelasi pret cu luatul la liber. Pana si un abonament nou creat beneficiaza de un pret mai bun ca mine…

  Acum, daca ar fi sa iau un telefon nou as merge direct pe banul jos.

 • Pingback: Zvon: Pretul iPhone 4 la Vodafone cu activarea optiunii Smartphone | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()

 • Adi

  @cezarica Tu crezi ca la vodafone e altfel cu fidelitatea? Te asigur eu ca nu! Niste jepcari de-a dreptul, si unii si ceilalti. Cosmote-ul e ceva mai darnic dar putina lume e acolo… Parerea mea e ca au intelegeri facute, ai observat ofertele de la cartele? sunt identice Vodafone-Orange. Oricum, azi le-am zis sa imi rezilieze contractul, prefer sa raman pe cartela, oricum au oferte mai bune decat ce ofera la ab. Ati fi tentati sa ziceti ca oferta tine doar un an…etc. Daca va uitati un pic in spate, analizati ofertele, sa vedeti ca sunt din ce in ce mai avantajoase, cu trecerea anilor. Asadar, prepay scrie pe mine.

 • Catalin

  Am postat si pe Mobilissimo:

  acest act aditional este CEL STANDARD pentru iPHONE 3GS, pentru ORICE CONTRACT de clasa 3 impreuna cu extraoptiunea de 500 MB sau 1 GB, in orice Store Vodafone! Nu are nici o treaba cu iPhone 4 :)))))

 • Si care ar fi fost diferenta daca in loc de iPhone 3GS scria iPhone 4?

 • catalin

  Diferenta pentru ce?