Prima Pagina iPhone 4 Posibil tabel de preturi pentru iPhone 4 la Vodafone

Posibil tabel de preturi pentru iPhone 4 la Vodafone

Achizitie (Eur cu TVA)  
Class1Class2Class3Class4
Descriere1 an2 ani1 an2 ani1 an2 ani1 an2 aniFara activare
iPhone 4 32GB739719729709719699709689829Eur

In tabelul de mai sus aveti informatii primite de catre mine cu privire la preturile pentru achizitionarea terminalului iPhone 4 de catre clientii Corporate de la Vodafone. Nu stiu daca sunt 100% veridice, din cate am inteles nu sunt preturile pentru persoane fizice, ci doar pentru clientii corporate deci nu se stie daca preturile oficiale vor fi apropiate de acestea. Nu am o lista de preturi pentru versiunea de 16GB insa va puteti face o idee cu privire la pretul la care ar putea fi comercializata aceasta versiune a iPhone 4.

Informatiile ar putea fi false(nu va pot confirma ca ar fi 100% adevarate), dar daca tot le-am primit ma gandesc, ca nu v-ar strica sa aflati despre ele pentru ca preturile finale ar putea fi chiar acestea sau ar putea fi destul de apropiate de valorile prezentate de mine.

 • IzzI

  … neverlocked, okazii 650-700 Euro.

  Maximienii astia chiar incearca sa faca oferte, sau pur si simplu si-au dorit atat de mult sa aiba iPhone si ei la vanzare si le-au dat bani celor de la Apple si acu’ se chinuie sa-i scoata inapoi?

 • Revin, informatiile sunt neoficiale..

 • Cr1st1one

  Mi se pare mie sau preturile sunt excesiv de ridicate? Daca pentru persoane juridce preturile ar fi acestea, pentru persoanele fizice va fi si mai scump…

 • scalpel_diem

  Gata! M-am prins!…astia le cumpara de la Orange cu abonamente de 29 de euro pe adrese de Ferentari si apoi le dau tzeapa ca la credit doar cu buletinul…cred ca sunt cu limba scoasa sa apara decodarea 😀

 • plici_boy

  Salut Z! Scuze de off, dar de astazi sunt si eu in clubul Iphone 4. Azi mi-a ajuns, inca nu am avut timp de butonat, dar din cate am vazut nu am probleme cu senzorul de proximitate. Revin cu info dupa butonare. Iphone 4 Black 16 Gb-Orange, fara jailbreak(inca). Multa bafta.

 • Tudor

  Asa si ? Unde este oferta? Sa fii prost sa cumperi Iphone 4 la pretul asta si sa mai platesti si abonament :))

 • Andrei 31

  sigur nu e oferta de la ARSIS?

 • Habar nu am de la ce e oferta. Eu am publicat informatiile doar pentru a va face voi o idee in legatura cu niste posibile preturi.