Prima Pagina Apple Video: Tot ce trebuie sa stii despre Palm webOS 2.0

Video: Tot ce trebuie sa stii despre Palm webOS 2.0

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ArVP6ZNkmqw[/youtube]

Astazi HP a anuntat faptul ca in curand va lansa un nou model al celebrului smartphone Palm plus o noua versiune a sistemului de operare webOS. Daca va aduceti aminte, Palm a lansat webOS cu cativa ani in urma, la putin timp dupa lansarea iPhone OS si pentru o perioada a concurat cu Apple pe piata smartphone-urilor, insa in final cei de la Palm au ajuns in stare de faliment si HP a cumparat compania Palm. De atunci se lucreaza la webOS 2.0, noua versiune a sistemului de operare webOS disponibil in Palm Pre si Palm Pixi, iar aceasta noua versiune va fi lansata in curand impreuna cu terminalul Palm Pre 2 care va concura probabil cu toate smartphone-urile de high-end.

In clipul video de mai sus avem o scurta prezentare a webOS 2.0 si sincer sa fiu sistemul de operare arata destul de bine iar pe un smartphone cu un hardware capabil ar putea avea un succes destul de mare daca e promovat corespunzator.

 • B06DAN

  Oare s-a vandut bine palm-ul asta in sua?? In europa exista la vanzare??

 • Nu s-a vandut chiar atat de bine in SUA. In Europa este din cate stiu eu.

 • ALX

  M-am jucat anunl trecut in UK vreo 10 minute pe primul Palm Pre, sistemul de operare este foarte interesant, intuitiv si placut, din multe puncte de vedere peste iPhone si Android
  Touch-ul este 100% la fel de bun ca si la iPhone
  Mie mi-a placut foarte mult atunci si am fost la un pas sa imi cumpar

  Nu s-a vandut foarte bine datorita proastei promovari, aplicatii putine la vremea respectiva si calitatii plasticului din care era facut.
  Modelul nou este revizuit, ecran de sticla, plastic superior, daca este bine promovat si exista aplicatii pentru el poate fi un succes.

 • com

  Eu m-am jucat o zi pe al unui prieten si mi s-a parut f tare, mult peste Android din multe puncte de vedere, mai putin Apps. Tastatura la Palm Pre este, insa, minuscula, si mi-a fost greu sa o folosesc. Daca ar rezolva chestia asta, ar fi un al doilea telefon excelent dupa iphone

 • com

  M-am uitat la clipurile cu webos 2.0. E un telefon excelent, interfata e mult mai ok decat la iphone sau android, iar mie chiar imi place iPhone-ul. Multitaskingul e asa cum ar trebui sa fie, ca sa inchizi o aplicatie, o tragi pur si simplu in sus. Are absolut tot ce mi-as putea dori de la iOS. Cu siguranta as alege un PalmPre in locul unui update de la 3gs la iphone 4.