Noua versiune a sn0wbreeze e aproape gata de lansare

MuscleNerd ne-a aratat astazi un mic preview al noii versiuni a aplicatiei PwnageTool care ne va permite sa facem un custom ipsw jailbroken pentru iOS 4.1 si iH8sn0w nu se poate lasa mai prejos asa ca a publicat pe contul sau de pe Twitter 3 poze cu noua interfata a sn0wbreeze 2.1. Aceasta noua versiune a sn0wbreeze va fi disponibila foarte curand si ne va permite sa facem din Windows un custom ipsw pentru iOS 4.1 pentru iPhone 4, iPad, iPod Touch 3G, iPod Touch 4G si iPhone 3GS cu bootrom nou. Ambele programe au implementat noul exploit din limera1n deci e foarte posibil ca pentru a folosi un asemenea custom ipsw sa nu mai fie necesar un downgrade la iOS 3.1.2 ci va fi pur si simplu necesar sa aveti un telefon jailbroken pe orice iOS.

PwnageTool a depasit deja data anuntat de MuscleNerd pentru lansare, deci ar trebui sa fie disponibila cat mai curand, insa pentru sn0wbreeze nu se stie nici un fel de data estimativa asa ca nu ne ramane decat sa asteptam.

11 COMENTARII

  1. Ma sunat cineva de la un service iphone si mia spus ca se poate debloca 3gs 4.1 ,05.14.02 si costa 100lei crezi ca este adevarat?As da si o suta numai sa scap de beleaua sata .