Reckless Racing disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v_zzod1CQpA[/youtube]

Reckless Racing este un nou top down racer lansat de Electronic Arts in cursul acestei nopti. Parerea mea este ca acest joc este must-have pentru ca, dupa cum prea bine puteti observa si din clipul video, este  abordare foarte interesanta a acestui tip de jocuri combinata cu o grafica excelenta si gameplay pe masura. Din punct de vedere al graficii trebuie sa spun “jos palaria” graficienilor de la Electronic Arts deoarece au reusit sa fac un joc formidabil din punct de vedere grafic, poate singurul top down racer din AppStore care arata absolut superb.

Din punct de vedere al gameplay-ului, jocul este destul de diversificat oferind jucatorilor posibilitatea de a trece prin campaign mode concurand in curse contra altor concurenti pe  diferite trasee si locatii oferite de joc, deci un gameplay diversificat care cu siguranta va face din Reckless Racing jocul vostru favorit. Mai mult decat atat, jocul permite initierea de sesiuni multiplayer prin WiFi intre maxim 3 jucatori si asta e un mare mare plus pentru ca Reckless Racing e tipul acela de joc numai bun de jucat intre prieteni.

Reckless Racing costa 2.39€ in Ro AppStore insa deocamdata nu este disponibila,oricum parerea mea este ca isi merita din plin toti banii.